Fel a fejjel! Van esély arra, hogy az ellenzék győzzön a vasárnapi választáson. Ehhez nem kell más, minthogy azok, akik nem kérnek Orbánból és a Fideszből, elmenjenek szavazni. Már egy kis vereség.is nagy pofon lenne a Fidesznek, Orbán látványosan megzakkanna. És persze nagy földindulás lenne. „A haza nem lehet ellenzékben”, meg hasonló hülyeségek. Zengene az ég, kiáradnának a folyók és Anikó asszony néhány éjszakára valamelyik barátnőjénél húzná meg magát. Szörnyű lenne, de megérné. Tessék elmenni szavazni!

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
A fidesz előbb kezd szétesni, mint ahogy közeleg a választás. Ezeket már a lakáj média sem képes eltakarni, csak rá kell fordítanunk a figyelmet. Ilyen a házmester kihátrálása az elnökség elől, vagy a görcsös ragaszkodás a bukott miniszterekhez, a nemzetközi maffia baklövései a levélszavazatokkal. Már a csalásokat amatőrökre építik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.