Tegyük a szívünkre a kezünket. Ezt azért kevesen hittük volna. Amikor már teljesen mindegy, mit gondol, vagy mit mond az ellenfél, kitalálunk egy orbitális hazugságot és a szájába adjuk. Amikor már a valósággal köszönő viszonyba se hozható dolgokat, sima történelemhamisítást lehet úgy beleböfögni…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Sajnos a reakció is az

mentalisdeficit.blog „Az ukránok önmagukat lövik, a baloldal felgyújtotta a rá adott szavazatokat”

Ha kedvem lenne a nick-el viccelni: de nem kap így éhen döglik! A blogger rácsodálkozik az emberi butaság ilyen magas fokára. Arra a tényre, hogy: „lehet úgy beleböfögni a nagyvilágba, hogy a célcsoport nem hogy nem küld el a picsába, hanem lelkesen tapsol”. S arra, hogy „Két-három millióan ezt is elhiszik.”! Arra a tényre, hogy van egy megingathatatlan réteg aki jobban hisz Orbánnak, mint a saját szemének. Pedig ebben nincs semmi különös; ez az igazi kipcsák vér nyoma.
Az igazi érdekesség, hogy ártunk és qurmányunk pribékjei komolyan úgy gondolják, hogy a kétkedők, a bizonytalanok vevők erre a bornírt baromság-cunamira.
Nos ne kapkodjuk el a választ erre, már csak azért sem mert a derék szerző úgy vélekedik, hogy: „lássuk, mit kezdenek (mármint egy szerény Orbán győzelem esetén) egy olyan időszakban (mikor válságban kell evickélniük a nélkül, hogy az uniós pénzekkel számolhatnának) kétharmad nélkül”! =))
Nos meg kell mondjam, hogy tartok tőle, hogy ebből sem tanulnának (mi meg ugye … de az senkit sem érdekel)! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.