A Magyar Honvédség 604-es lajstromjelű, Airbus A319 típusú repülőgépe vitte Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettest, Erdő Péter bíborost és kíséretüket a Portugáliához tartozó Madeira szigetére, ahol IV. Károly király halálának 100. évfordulója alkalmából szentmisén és koncerten vettek részt - írja az Átlátszó portál. Visszaúton a gép egy órára megállt Párizsban, mielőtt Budapest felé vette volna az irányt.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
nem mindegy, faszkalap népség?...tegnap kiderült, nem érdemlünk jobbat...
RonaGyuri
@Pálinkás Pál: @sgl: nem az a baj hogy mentek, hanem az, hogy jöttek is! =))
csipetke
Eztán is ez lesz,mint az elmúlt 12 év alatt. A horda eztán is urizálni fog a mi pénzünkön,qrvára nem érdekli őket,hogy a kassza üres. Urizálásra mindíg szakítanak egy kis közpénzt. Majd eztán,ha az eu-tól mégse jön a lóvé,ameddig orbán nem viselkedik emberszabású módjára,akkor mi lesz?Megint megy svájci,és kínai hitelért?Jön most a gázár-,és a benzin-áremelés, szívni fogunk,mint a torkosborz. És itt lesz az eredménye,hogy a magyar bérek,nyugdíjak nagyrészt a béka segge alatt vannak,(és ez orbán bűne,mert az olcsó munkaerő ígéretével csalogatta ide a multikat) sokan egyszerűen nem fogják tudni az elszabadult rezsi,és élelmiszer árakat fizetni. Nagyon kíváncsi vagyok,mit fog tenni orbán, vajon merre fog nyalni,gazsulálni,hogy pénzhez jusson?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.