Tegnap este óta folyamatosan cseng a telefon, pittyeg a számítógép, minden ismerősöm azt kérdezi, hogyan születhetett olyan eredmény az országgyűlési választásokon, amilyen. Magyarázzam meg. Én megpróbálom, de szeretném mindenkinek emlékezetébe idézni a réges-régi viccet, melyben a jesivabócher…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
„Érteni én sem értem. De nagyon szívesen megmagyarázom”

Hogy kinek volt meglepő és kinek nem az eredmény az egy dolog, de senki sem találta el, de megmagyarázni mindenki tudja

A címet forgokinpad.blog által elmesélt viccből vettem: mikor jesivabócher azon kesereg, hogy nem érti amit a Talmud-ban olvasott.
A post címe: ’„Győzött hát a vén hazugság”
2022. április 04. - Szele Tamás’
Aki azzal zárja a szavait, hogy: „Nem a Fidesz-KDNP győzött tegnap, hanem az általa felkorbácsolt indulatok, és maga a vén hazugság, hogy Madách Imrét idézzem.”
Hasonlóképp – számos mást is említhetnék – a nyelvesz.blog „Mi történt április 3-án?” postja is valami hasonló gondolatokat fogalmaz meg. „egy választási kampányban nem mondunk olyat a polgároknak” –írja, majd felsorolja az IGAZSÁGOT! Igen azt fogalmazta meg, hogy megmondani az igazat felér egy politikai harakirivel! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.