A SAJÁT CIKKEIKET SEM OLVASSÁK??? 4 éve az ellenzéki pártok valamennyi választókerületben külön-külön több szavazatot kaptak a listáikra, mint most együtt. A Fidesz viszont mindenhol erősíteni tudott. közben egy másik cikkben: "József- és Ferencvárosban egy baloldali jelöltnek sikerült bevinnie a régi jobbikos szavazókat az összefogásba. "

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Még a saját cikkeiket sem olvassák?

persze a megmondókat nem szokták zavarni a tények

A 444.hu főoldali kínálójában majdnem egymás mellett olvasható két cikk
egyfelől; „Jámbor András: Sok szellemi munkát mulasztott az ellenzék”, melyről az ajánló is azt írja: „sikerült bevinnie a régi jobbikos szavazókat az összefogásba.”!
másrészt; „Az összefogás mindenhol csökkentette az ellenzéki pártok népszerűségét”, ahol még az is elhangzott, hogy: „Nem volt olyan választókerület, ahol a Fidesz ne tudta volna növelni a támogatottságát a vasárnapi választáson”!!
Pálinkás Pál
nem az összefogás, hanem az a gyengeelméjű,diszleksziás makimajom...jó páran ezt mondtuk ősz óta, meg kell szabadulni tőle...de nektek ez kellett, meg a biciklis elmebeteg...itt az eredmény...nagy a gyanúm hogy az előválasztást meghekkelte a fidesz, hogy ez a súlytalan barom nyerjen..mindig mondtam, nincs mögötte támogatottság, lehurrogtatok...úgyhogy most 4 évig lehet kussolni, meg gondolkodni.!...
RonaGyuri
@RonaGyuri: Nem könnyen, de rájöttek

„a hagyományos jobboldali budai kerületek közül ezúttal mindet elveszítette a Fidesz.”

Ez a kitétel a telex.hu „A Fidesz újabb kétharmadának öt fontos tanulsága” című elmélkedéséből van. Maga a cikk olyan átlagos mind az 5 tételben. Ez a mondat az 5. „Budapest és az ország más mozit néz” (igen szellemes című) tétel végén szerepel, csak úgy odapittyentve. Ahogy Lewis Rothschild (Michael J. Fox) mondja az The American President-ben: csak úgy lóg a levegőben!
Pedig felettébb megérne több misét is. Hogy már kezd – na jó 19-ben kezdődött el igazán – lehullani a szemükről a hályog egy dolog. Sokkal érdekesebb és a hazai társadalom szempontjából sokkal relevánsabb: hogyan lettek ők fideszes szavazók. Az ott élők meghatározó többsége két rétegből áll:
régi – legalább a ház egy kis részét megmentő – polgárokból, akik egyszerűen tájékozatlanul bedőltek a fidesz anti-komcsi propagandájának,
a létezőben odaköltöző új proli-eredetű „arisztokrácia”, ők tájékozottak lévén csak másolták Orbánék szineváltozását; elég kétszer rohadt komcsizni és eltűnik az „életrajzodból”, hogy komcsi-káder vagy!
Hogy mitől világosodtak meg? Nem tudom, de az a gyanúm, hogy nem kicsi része van benne Orbán egyre nyilvánvalóbb és mélyebb bornírtságának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.