Gáspár Bea sütés-főzés iránti szenvedélyét a TV nézők már jól ismerhetik.

Gáspár Győzikét be akarták szervezni egy szektába

Fotó: Facebook 

Nemrégiben Evelinnel karöltve elvégeztek egy cukrász képzést, ám az álma, hogy saját cukrászdát nyisson, még várat magára.

– Olyan drága lett minden, hogy szinte nem is látom, hogy hasznot tudna termelni. Van egy papírom arról, hogy cukrász vagyok, de nem tudom gyakorolni a szakmát. Egyébként már meg sem tudnám szokni, hogy rendszeresen bejárjak egy munkahelyre. Pedig a lányaim születése előtt egy nógrádmegyeri pékségben voltam raktáros

– kezdte a Meglepetés magazinnak.

A Gáspár család életét beárnyékolja az a tény, hogy Győzike ismét depresszióval küzd, amivel nem könnyű megbirkózni.

– Én már nem tudok segíteni rajta. Próbáltam megérteni, a lelkére hatni, elvittem orvoshoz, de lassan már húsz éve szenved, nagyon sok gyógyszert szed. Nyugtatót, altatót, antidepresszánst. Néha azt gondolom, hogy a sok gyógyszer helyett jobb lenne, ha inna inkább egy felest, de Győző sosem iszik alkoholt. Ő ahhoz ragaszkodik, hogy mindenki szeresse, de ilyen nem létezik. Sajnos nagyon naiv, nem jó emberismerő. Múltkor egy teljes napra eltűnt, azt mondta, hogy elmegy valakihez házikolbász venni. Mint kiderült, ott egy szektába akarták behúzni, a belépő pedig közel kétmillió forint lett volna

– mesélt Bea a nehézségekről.

Forrás: Blikk.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szegfue
@Dr. Proktor: Csak itt nem 2 millió Ft a "belépő", hanem az agyilag alultápláltság...
Dr. Proktor
@szegfue: Az is megvolt - így minden feltételnek megfelelt! :-)
Al X
Róla (Győzike) jutott az eszembe, hogy akkor léptem ki a Magyar Feltalálók Egyesületéből, amikor megtudtam, hogy Egely György is tagja az egyesületnek. Ahol ő tag, ott nekem nincs keresnivalóm. Na nem mintha a FIDESZ-ben valaha is tag lettem volna.
jesz
csak dolgozni ne kelljen..és dőljön a pénz...

Ez az élet...
szegfue
@Al X: Megnéztem Egely Györgyöt a wikin, de nem lettem okosabb! Mi a bajod vele megtudhatom?
Al X
@szegfue: Az első probléma egy találmány szabadalmaztatásának feltételeivel van. Nem kell, hogy bizonyított elven alapuljon, azt tegye, ami a leírásában van, hanem csak az kell, hogy újdonság legyen - azaz más még nem szabadalmaztatta. 2004-ben részt vettem a találmányi kiállításon, ott láttam Egely urat a vitalitás mérő készülékével. Ez a kütyü tökéletesen áltudományos szemfényvesztés. Ha valaki nem osztja eme gondolatomat, azzal nem állok le vitázni, elmenekülök a közeléből.
justhpeter
Nem szektába akarták beléptetni, hanem a bolondokházába.
kereső
Csak nem irta alá a belépési nyilatkozatot a fideSS-be? Ez most meglepett.
nezelodo
@kereső: Így van, már belépett egybe, de ott nem kellett fizetni, hanem valószínűleg elengedtek neki egy halom adótartozást. Már nem bajlódnak holmi "hosszú bájtok éjszakáján" a radírozással, csak leírják és kész.
szegfue
@Al X: tegnap 16:00 Kösz.! Olvastam az Egely-kerékről...nehezen hiszem el ennek müködését... aztán jön az "ufo kutatás"... Szerintem érdekelhet egy embert bármi a világon, ha a saját szakállára "kutatja"... ő viszont EU-s támogatásból épült laboratóriumban dolgozik, vagyis elég "felkapott" ember lehet, bár a valódi tudását, munkásságát laikusként nem tudom megitélni.
szép új világ
Tudjuk, hogy belépett a szektába! Budai Gyula segített neki kitölteni a belépési nyilatkozatot.
assets.4cdn.hu/kraken/7jL0FadrCmEgPoJMs.jpeg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.