Fodor Zsókával készített riportot a Fókusz, amelyben arra voltak kíváncsiak a készítők, hogy érzi magát úgy, hogy lassan betölti a nyolcvanat. 

Fodor Zsóka: "én nem tudnék láblógatós nyugdíjas lenni"

Fotó: Mokka/TV2

A 24.hu cikke szerint az is kiderült, hogy rengeteg szöveget kell tanulnia a szerepeihez, ám ő úgy érzi, kifejezetten ez tartja fiatalosan.

"Imádom ezt az életformát. Én nem tudnék láblógatós nyugdíjas lenni. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ne tanuljak valamit. Oszvald Marikával játszom az Összezárva című darabot, kétszer negyvenöt perc próza, ketten játszuk, hetven oldal. Az Örök a szerelem hatvan oldal. Mindkettő olyan szerep, hogy bemegyek, a szünetben veszek egy nagy levegőt, fújok egyet, visszamegyek és a darab végén kijövök. Tehát én így élesítem az elmémet, így maradok fiatal"

– mondta Fodor Zsóka, aki Magdi anyust alakította a Barátok köztben.

Forrás: 24.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
hát hallottam már ezt a nőt sopánkodni is a kis nyugdíja miatt, meg a magányos élete miért sikeredett ilyenre, stb...stb..

Ez viszont jó hír...újra jól érzi magát.. taps.
Havanagi
A nyugdíja majd rendeződik, ha a "nemzet micsodája"lesz.Azzal azért nem kellene dicsekedni,hogy az egész életében élte a színészek bohém életét,se gyerek,se unoka,magyarul csak saját magára volt gondja.A többség,aki a "lábát lógatja "kedves Zsóka,az felnevelt több gyereket,unokázott ,családra volt gondja,nem csak magára ,látástól-vakulásig dolgozott,, azok pihentetik a lábukat,hogy adott esetben még tudjanak járni ,vagy egyáltalán nem járnak.A kis söprögetős szerep sok pénzt hozott biztos,így hát a nyugdíjra sem kellene panaszkodni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.