Galambos Dorina nemrég a Hot! magazinnak adott interjút, amelyben többi között beszélt a Pély Barnával való házasságáról, válásáról és a gyerekvállalásról is.

Galambos Dorina őszintén vallott a gyerekvállalásról: "Elég nagy bátorság gyereket szülni erre a világra!"

Fotó: Facebook

Amiért elvesztettem anyukámat, gyakran felmerül bennem: mi van, ha velem is megtörténik? Az időből is kezdek kifutni, ezenkívül elég nagy bátorság gyereket szülni erre a világra! Vírus, háború, természeti katasztrófák, soroljam? Nem is akarok olyan sokáig élni. Már az 50 év is billeg! Na jó, maximum 60 éves koromig szeretnék élni. Nem várnám meg a járókeretet, ha nem muszáj. Én úgy élek, hogy mindennap jól érezzem magam, mert sosem lehet tudni, melyik nap lesz az utolsó. Eddig is csodás életem volt, tök jó dolgokat csináltam és éltem meg, szóval elégedetten halnék meg. Persze azért van még pár dolog a bakancslistámon!

- mondta az énekesnő a lapnak.

Forrás: 24.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
És - tessék mondani(!) - melyik világra nem volt "elég nagy bátorság"? A másvilágra?
magyar1
Teljes mértékben egyetértek a nővel, én még a szoc.ban szültem, de a kapitalizmus nagyon bizonytalan még egyedül is, nemhogy gyerekkel.
A meglévő gyerekeket meg nem becsülik meg, nem a sok a lényeg hanem a minőség, olyan élete legyen egy gyereknek, hogy kedve legyen élni és szaporodni. Ez a létbizonytalanságban nem megy.
magyar1
@Horizont: Nincs és nem is lesz - szerencsére.
jesz
ez a némber csak süketel...a gyermekszülés öröm(nek kellene lenni), bármikor is születik...
mit szóljanak a falun, tanyán élők, akik akár a II.v.háború előtt, alatt, vagy utána rákosi korszakban szültek? 1968-ban már fizetett is az állam , igaz csak 3.000.-Ft-ot egy gyerek után..nos akkor sem ezért szültek a nők..
Tették, amire az evolúció teremtette a NŐt
ila51
Igaz hogy én hármat szültem , nem bántam meg , most rólam szól a világ , mind engem ajnároz , van már két kislány unokám is .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.