Bizony, az autópályán vagánykodni nem játék.

Tóth Andi kiborult: életveszélybe sodorják őt az elvakult rajongók@tothandi_andee/Instagram

Amellett, hogy szereti kiengedni az egyedi hangját, és hogy szívesen mutogatja a formás testét, azt is tudjuk Tóth Andiról, hogy nem szokott finomkodni. Ha valamiről megvan a véleménye, simán káromkodik egyet, bemutogat, vagy egyszerűen csak elküld mindenkit a fenébe, akár nem túl nőiesen is.

Most is erre volt példa, amikor megelégelte, hogy a rajongói veszélybe sodorják őt az autópályán, amikor felismerik a kocsiját. Instagram sztoriban fakadt ki:

Miért van az, hogy autópályán vagyunk, felismeritek a kocsit, jöttök bele a s*ggembe, kitérek jobbra, hogy elmehess, nem mész el, lejössz, megint bevársz, a s*ggembe jössz? Én értem, hogy ez izgi, de ez k*rvára nem vicces, meg nem gyerekjáték, tehát az autópályán vagyunk gyerekek, ilyeneket nem csinálunk! Nem jössz bele a s*ggembe, mert ha valami van előttem és fékezek, belém jössz, tehát ne, légyszi! Odaintesz, rám villogsz, tök jó! Jól van, fain, köszönöm, de ezt ne játsszuk, mert nem vicces és ez most már nagyon sok volt. Jó? Kösz, csá

– zárta le egészen határozottan a témát.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CaptainFaceless
Annyira sugárzik belőle a fair vezetői kultúra hogy eme röpke kis szösszenetet lefogadom bármibe hogy a pálya közepén írta meg :-D undorító nép által eltartott kurva
Clavigo
Annyit tudok erről az izéről,,hogy valami román import ez is..
namihami
Nem érted?!?! Pedig egyszerű: a paraszt vonzza a parasztot. (miként ezt a kommented stilisztikailag történt megírása is fényesen igazolja)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.