Orbán Viktor most már nem csak békepártinak, hanem egyenesen a béke követének, közvetítőjének is megpróbálja magát beállítani, a miniszterelnök nemzetközi sajtótájékoztatóján közölte, hogy telefonon beszélt Vlagyimir Putyin orosz elnökkel, s felajánlotta Budapestet egy Putyin-Zeliniszkij tárgyalás színhelyeként.

Orbán Putyin alárendelt klónjává, Magyarországa pedig súlytalanná vált
Kép: Facebook/Orbán Viktor 

Orbán javaslata szerint az orosz és az ukrán elnök mellett Emmanuel Macron francia köztársasági elnök és Olaf Scholz német kancellár vehetne részt a tárgyaláson, amelynek egyetlen célja az azonnali tűzszünetről szóló megállapodás lenne.

Mint minden narcisztikus, megalomán személyiség, Orbán is szerepet akar játszani a külpolitikában, ez az ilyen alkatoknak a természetes velejárója, ám alapvetően mégis, mint mindig, így ezzel is, a belpolitikai helyzetét akarja szilárdítani, s önmagát, mint bölcs, megbízható és biztonságot ígérő vezetőnek beállítani

– nyilatkozta ezzel kapcsolatban Ungváry Rudolf.

Az író szerint azonban Magyarország, éppen Orbán politizálásának köszönhetően jelentéktelenné vált, Orbán pedig az olyan mérgező politikai vezetőknek, mint Putyin és Erdogan, csak a nagyon alárendelt klónja, Putyin pedig kizárólag a saját érdeke alapján fog majd dönteni.

Ungváry szerint ennek egyértelműen belpolitikai oka van annak, hogy Orbán bedobta a labdát,

Persze, mint minden narcisztikus, megalomán személyiség, ő is szerepet akar játszani a külpolitikában, hiszen ez az ilyen alkatoknak a természetes velejárójuk, ám alapvetően mégis, mint mindig, így ezzel is, a belpolitikai helyzetét akarja szilárdítani, s önmagát bölcs, megbízható és biztonságot ígérő vezetőnek beállítani.

 - tette hozzá, és elmondta a lapnak azt is, hogy ehhez kell neki a tekintély, azért, hogy a szavazó lakosságnak a demokráciát felfogni képtelen, kizárólag a biztonságra törekvő részét maga mögé állítsa.

Forrás: Hírklikk

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@KisTehen: De, talán túl sokat is! Megtanulhattuk, hogy egy iskolázatlan, nyomorban tartott, közmunkával eltartott narancsmagyarságnak elég egy kolomp és néhány szépencsengő vezérürübégetés. Ehhez add hozzá a hazai adózók által (nem önként) eltartott bérmagyar piócákat és máris kijön a 3 millió.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
@Shikari: te is nárcisztikus, ezt syssitöl a volt dundi barátnödtöl tudom! :)
megalománnak inkább orbán nevezhetö és fasisztának is!
Clavigo
@Kanji: Már régen meg kellett volna tenni.. De most mindenképpen...
Clavigo
@KisTehen: Mesélj Riska ,,mit tanultál... ?
namihami
@KisTehen: De, talán túl sokat is! Megtanulhattuk, hogy egy iskolázatlan, nyomorban tartott, közmunkával eltartott narancsmagyarságnak elég egy kolomp és néhány szépencsengő vezérürübégetés. Ehhez add hozzá a hazai adózók által (nem önként) eltartott bérmagyar piócákat és máris kijön a 3 millió.
justhpeter
@KisTehen: Ugatérozz ! Iszom minden vakkantásodat !
csak úgy....
@Kanji: 18:24 az egész magyarországot? -persze te élsz ott,te tudod...
fergeteg
Nem gondoljátok,hogy ilyen dumáktól hányingere van a magyarok 90 %-ának.
Kétkezi munkás az közmunkás te bunkó ?
Az erdélyi magyar, az magyarul beszélő román te szaralak?
Gyomrost kap a nyugdíjas te szemétláda amikor 13.havit kap?
Iskolázatlan a vidék te fasszopó?
Csak az uniót nyalod te geciláda??
...
fergeteg
Ennyi liberálbolsevista söpredéket !
almosd
Az új kárpátok géniusza mindenhez is! ért, legjobban a kétszínűségre és az önreklámozásra ,a diktátorok jól érzik magukat egymás társaságában .
fergeteg
zsidónácik ugrálnak a szarjukban amit maguknak csináltak.
kereső
Na, igen. A szuverenitásra, önrendelkezésre oly kényes orbán nem lett egyéb mára, mint egy marionett figura, putyin kezében, - mert az a sokat hangoztatott szuverenitás, meg önrendelkezésre való hivatkozás, Érdekes módon mindig csak azzal a szövetségi rendszerrel szemben kerül elő, amelyhez az ország szabad akaratából csatlakozott. Nem ők könyörögtek térden állva, hanem mi kértük, hogy vegyenek be a klubba. Nem gondoltuk anno, hogy az aki kiállt a Hősök terén annó, és elkiabálta a hét koporsó fölött"ruszkik haza", harminc évvel később, saját önző hatalmii és anyagi érdekétől vezérelve visszaviszi az országot egy agresszor, terrorista kgb-s ezredes karjaiba. Nem gondoltukk akkor, hogy orbán lesz az, aki az ország jövőjét eltemeti abba a hetedik koporsóba.
Mára semmi sem maradt abból a dicséretből, elismerésből az ország számára, amelyet megkaptunk a rendszerváltáskor, és hosszú évtizedekig élvezhettük ennek előnyeit. Orbán 12 év alatt mindezt eljátszotta. Kellett hozzá a kiszolgáló személyzet gerinvtelenek hada, a karrierista , elvek nélküli politikusok- és igen kelletünk hozzá mi is. Akiket, mind átvágtak. Ez az ország ennyit "érdemel", hölgyek, urak? Csak azért, hogy a kis cipőtök ott kopogjon a kupolás épület kövezetén? Most majd azon fogtok marakodni, hogy kinek milyen pozició jusson még a parlamenti patkóban? Hogy velünk- szavazókkal mi lesz, az most már nem is érdekes. Hát akkor csesszétek meg.Képesek vagytok egyezkedni az ország elárulójával, egy fasiszta rendszert felépitővel? Lelketek rajta. Játszátok csak tovább a" demokráciátokat". Nélkülem, nélkülünk.
csak úgy....
@fergeteg: azt tudtad,hogy a mostani magyarok 99 % már nem árpád vére?
-több bennük a sváb,szláv, no meg a zsidó,mint azt te gondolnád! :)
50 euróért csináltathatsz egy genetikai tesztet,ha nem félsz az igazságtól!
benned különösen sok lehet a cigó,mert piszokúl eröszakos tudsz lenni.
Gazella
@csak úgy...: 20:13
Jogos.
Még valami ..
Mai román székelyek se full magyarok már, hanem szerte perte más nemzetiségű keverékek.
csak úgy....
@kereső: "Nem gondoltuk anno, hogy az aki kiállt a Hősök terén annó, és elkiabálta a hét koporsó fölött"ruszkik haza", harminc évvel később..."
-engem akkoriban pont orbán tett bizonytalanná ,gyakorlatilag 1 hétre az orbán beszéd után csomagoltunk és eljöttünk magyarországról! nem a ruszki tankoktól tartva,inkább a volt komcsi káderek fura meghasonulásától ...
ómió
Efftársilag így "píszí" hazudni, vagy ez még a szemkilövetőhegyi "putyini hagyaték"?
nezelodo
Biztos szívesen jönne az egykori "új fiú", a Macron, akinek a választási ellenfelét pénzeli a fidesz, (mert ők nem avatkoznak mások belügyeibe), az ukrán elnök meg a szőnyeg szélére lenne állítva emiatt, miközben Putyin előtt hajbókolna Orbán és könyörögne, hogy fogadja el már végre tőle a békét, mert a múltkor is hiába vitte el neki nagy garral Moszkvába!
leszholnapis
@sgl: és mégis ezt a tahot akarták...(?)..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.