AKKOR LENNÉK MEGLEPVE, HA NEM EZT NYOMATNÁK!! =)) Miközben Ukrajnában tömegsírokra bukkannak, Bencsik András arról beszél, hogy aránytalan a nemzetközi törekvés Oroszország elszigetelésére. „Félve, de fölteszem azt a kérdést, nem kizárva, de azért a gondolkodás jogát megtartva: ti biztosak vagytok benne, hogy ezt az oroszok csinálták?” - kérdezte Bayer Zsolt fideszes publicista a Sajtóklub vasárnapi adásában, miután az elmúlt napokban több Kijev-környéki városban civilek holttesteire, tömegsírokra, mészárlás nyomaira bukkantak.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Bayer úgy hülye,ahogy van. Mégis kik mészároltak volna,ha nem a ruszkik?Felfogadott putyin egy csapat zombit,vagy mi?
Mégiscsak bayer gazdájának a haverja támadta meg Ukrajnát. Beszélnek itt olyan dolgokról,hogy megrendezett felvételek,és a hulla kibújik a zsákból rágyújtani, a hullák alatt nincs vér,stb. A kisebbik fiam a Samsungban dolgozik,ott rengeteg ukrán van,és az otthoni rokonaik,ismerőseik küldenek az ittenieknek fotókat,videókat, a fiam megmutatott néhányat,és ezt nem kitakarva,mint ahogy a tévében látni. Egyszerűen rettenetes. A rengeteg halott az utcákon,és a kóbor kutyák ezekből tépkednek. Borzalmas az egész. Putyin,és aki ebben részt vett, mindenféle kínzás-büntetés kevés lenne nekik. Rohadt háborúsbűnös tömeggyilkosok. Erre a borzalomra egyszerűen nincs megfelelő indok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.