Osváth Zsolt nemrég YouTube-csatornájára töltött fel egy közel fél órás videót, melyben főként arról beszél, mennyire csalódott Tóth Gabi személyében.

Gabi belehazudott a pofámba. Gabi még akkor is a pofámba hazudott, amikor a választások hetén hétfőn valahol letiltotta a kommentelési lehetőségeket, és én odaírtam az oldalára, hogy szerintem egyébként vállalni kell a pozitív és a negatív kommenteket is, mert a cenzúra, az ugye a kommunizmusban volt menő.

- mondta a youtuber, aki arról is beszél a videóban, hogy Tóth Gabi felhívta őt, hogy kérdőre vonja amiatt, amiért nem személyesen neki, hanem nyilvánosan mondta el véleményét. Osváth elmondása szerint ezután kitörölte a hozzászólását, mivel azt gondolta, ez a helyes cselekedet.

Gabi azt mondta, nagyon kivan a töke már azzal, hogy mindenki a Fideszhez köti, a kormányhoz köti, hogy értsem már meg, hogy ő nincs ott. Hogy a Békemeneten is ott voltak, de szándékosan nem maradtak Orbán Viktor beszédén, és hogy valami fideszes politikus kirakta az ő posztját és képét, és ezt hogy képzeli.

A történet Osváth szerint azzal folytatódik, hogy miután megsajnálta Tóth Gabit, tanácsot adott neki abban, hogyan tudna jobban kommunikálni nyilvánosan és elhatárolódni a politikától. Végül Osváth kitért arra, hogy átverve érezte magát, amikor meglátta az énekes a Fidesz–KDNP kampányzárójának eseményén, a színpadon.

"Azt éreztem, hogy én hányok Tóth Gabitól. Le is írtam neki, hogy ez engem nagyon bánt. Félreértés ne essék, nem az bánt, hogy fideszes, vagy kormánypárti, még csak az sem bánt, hogy a politikában szerepet vállal, hanem az bánt, hogy hazudott nekem.”

- mondta Osváth.

Forrás: 24.hu

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Ezzel Osváth Zsolt nincs egyedül. Sokan hányunk ettől a képmutató fideszQrvától.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Macskaszem
Ezzel Osváth Zsolt nincs egyedül. Sokan hányunk ettől a képmutató fideszQrvától.
VASTAGBŐR
Mindenesetre laza csaj, de okádni azt tőled kell Zsoltikám ...
Gabikát csak szét kellene már reszelni, semmi extra .. hozza a magyar "színészi" átlagot ...

De te még azt sem hozod Zsolesz .. hívd meg eresz matyit .. egy vígasztalós műsorba lessz nézettséged biztosan
VASTAGBŐR
Azért bele lehetne tenni pár gépórát, akár előben ... lenne hírnév+
Gyurka80
vvzsolti aki meg a kanapén való nyalizós beszélgetéseidet láttunk tőled hányunk. Neked csak az a bajod, hogy nem fogadhatsz örökbe gyereket a "pároddal", a gyerek nem játék tudd meg!
Csizmás Kond
...szerintem ezt a gyereket fogóval húzták ki...
Nyírfa
Nem tudom, ki Osváth Zsolt, de azt, igen, hogy Tóth Gabi , bármennyire is szeretne a nemzet énekesnője lenni, csak egy ide-oda ugrabugráló, éretlen, locsi-fecsi , magamutogató kislány maradt.
Nessy
@Nyírfa: Ami azt illeti nem éppen a "nemzet csalogánya"! Viszont jól megfizetik, miért ne tenné? Majd csak kap már végre ő is egy Kossuth díjat! Csak tudnám ki hitette el vele, hogy "énekesnő"?
Emmersson71
@Nyírfa: Viszont már ő is ̶s̶a̶j̶á̶t̶ ̶l̶á̶b̶á̶r̶a̶ a mi lábunkra állt!
Nyírfa
@Nessy: A Kossuth-díj már a nyakában lóg - legalábbis a képzeletében.
Hogy ki hitette el vele, hogy énekesnő? Elsősorban ő maga. Néhány éve nagymellénnyel, megrendíthetetlen önbizalommal jelentette ki, hogy ő a legjobb énekesnő Magyarországon, utána a nővére. Hogy Vera mit szólt ehhez, nem tudni, ő egy kicsit normálisabb a húgánál, s ha leszokik a szelfikről, a hisztikről, s inkább énekel, még az is kiderülhet, hogy ő az egyik legjobb hang az országban. De csak az egyik.
Gabi az a típusú emberke, aki ugyan permanensen forgolódik a mindenkori tűz körül, de a végén nagyot koppan.
Nyírfa
@Emmersson71: 10.31

Már annyian állnak a lábunkon, hogy alig tudjuk felemelni.
Emmersson71
@Nyírfa: Ne légy tévedésben, Vera teljes mellszélességgel kiáll húga mellett!
Nyírfa
@Emmersson71: A mellszélességet vitatom, sokáig igen rossz volt a kapcsolatuk, nem mintha érdekelt volna minket, de a médián keresztül üzengettek egymásnak.
Vera az utóbbi időben egyfolytában a húga viselkedését próbálja magyarázni, s ezt nem minden kritika nélkül teszi. Egyébként a testvére, miért is ne akarná megvédeni addig a határig, ami számára még vállalható?
telegdilaci
@Nyírfa:Ez a Ribanc még a nyílván való tény is letagadja,hiteltelen rossz ripacs!
Németh István
Én meg lehányom ezt az osváth zsolt nevű szarmaradványt! aki tulajdonképpen maga a kiszáradt tehén fos! tényleg undormány e za krapek!
Emmersson71
@Az Ördög Ügyvédje: Ez a Szabi hülye!
Németh István
@telegdilaci: @Kanji:@Nyirfa;@Az Ördög Ügyvédje: @Nyírfa: @Macskaszem: ti egy kupacba kotort hányadékok vagytok, a bűz amit csináltok magatok körül az a dögkúthoz képest rózsa-illat
Az Ördög Ügyvédje
@Németh István: Pityu! Nem azért írok ide HSZ-t, vagy LINKelek be bármit, hogy bárkinek is elnyerjem a tetszését, vagy esetleg érdekeljen a véleménye !!!
Emmersson71
@Nyírfa: Na..azért a családi civódást nem tenném a politikai-közéleti kiállás mellé ;)
Nyírfa
@Emmersson71: 12.11

Egy karakter építőelemei közül néhány bemutatása még nem elegendő a személyiség felvázolására, elemzésére pedig végképp nem, de az elhajlásra indikáló hajlam tetten érhető. Hogy Vera ezt elénk tárta s tette több ízben az interjúi alatt, inkább arra enged következtetni, hogy fárasztó számára a húga exhibicionizmusa. Hogy egyébként megvédi? Már írtam,miért ne tenné: a testvére.
Bocs', de Life-t nem olvasok, másutt pedig nem leltem híranyagot. Nem probléma, túlélem. :)
Németh István
@Az Ördög Ügyvédje: De azt mondanám erre, kedves vélelmezett jogi szaktudor társam, hogy minden véleményre van ellenvélemény! A hír ha akármilyen objektív is akkor is szubjektív!
A csúszkáló szavak, csúszkáló gondolatokat gerjesztenek!
Németh István
A közérdekű hírképzése nem mai találmány, ám ha oktalanul, vagy önös vélemény és minősítési, érzelmi okból alkotunk hírt akkor bizony előfordulhat nem éppen disztingvált megnyilvánulás! Különben ha adott személyt veszünk górcső alá, szerintem ha már odáig eljutott az illető, hogy közismert, bizony ki van téve a nem éppen neki, vagy az őt kedvelőknek tetsző kritikának!
DE egy dolgot azért itt is mondanék! Ha ez a személy azért annyit tud, vagy annyival többet mint sokan mások nem és akár vélelmezhetjük, hogy az adottsága kiemelhető, vagy kiemelkedik az átlagból és az, adott esetben akár egy tömegeknek is az örömére szolgálhat, azért nem kellene a TÖMEGBE bele rondítani! tetszetek érteni??? Te is én is mindenki úgy néz ki ahogy a világra pottyant vagy ahogy a kénye-kedve szerint alakítja magát az ő dolga MINT AHOGY AZ Is, hogy szíve-lelke milyen érzelmi világgal feltöltött! (azon röhögök, hogy ha a gyucsányak- dobrevnak énekelt volna, akkor biztos most azért menne a harc, hogy igen is neki Magyarország gyémántokkal ékesített nagy keresztjét kell megkapnia! Hú de hülye is vagyok >> a vörös csillag érdemrendet! Na ez az igazi!
Az Ördög Ügyvédje
@Németh István: Már akinél ... gerjesztenek ... gondolatokat! Nem kell ehhez jogi szaktudornak vélelmezni!
Csak, kérlek ne vegyél egy kalap alá másokkal! Klikkesedő közösségekkel van tele az ország, a megye, a járás, a város, a munkahelyek, a családok, még baráti / haveri közösségek is...
Nem kell ezt még GERJESZTENI! Ha közlendőd van számomra, csak nekem címezd, légy szíves!
Németh István
@Az Ördög Ügyvédje: Tiszta sor! Aztán nem is akartalak volna vegzáln! De várom a megnyilvánulásaidat! ha érdekel a véleményem lesz! üdv!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.