Varga Irén internetes celebritás most majdnem mindenét elveszítette, a Mahiana Rosszallo néven futó YouTube-csatornáról ugyanis szőrén-szálán eltűnt szinte minden tartalom. Ma már csak az a három klip maradt fent, melyek Irénke saját dalaihoz készültek. 

A Ripost szerint a YouTube-csatornát és Irén hivatalos Facebook-oldalát nem a nő, hanem a menedzserei kezelték, akik minden tartalmat letöröltek a platformokról.

Nem nehéz kitalálni, hogy nézeteltérés állhat a háttérben, hiszen Irénnek és férjének, aki egyben a hivatalos gyámja is, nincs hozzáférése az oldalhoz, ahogyan a Facebookon üzemelő két oldalhoz sem. Vagyis bizonyosan nem ők törölték az egyébként sokmilliós nézettséget generáló főzős, sminkelős és utazós videókat

- írja a lap.

Az internetes celeb munkája így kárba veszett, hiszen milliós össznézettségű videókat szedtek le az oldaláról. Irén egyelőre csak a hivatalos TikTok-csatornáján keresztül tud kommunikálni a rajongókkal, úgy tűnik azt ő maga kezeli.

Irén közösségi oldalán nemrég közzétett videóban a férje, Laci is feltűnt. A férfi tisztázta a helyzetet, ugyanis elhitették vele, hogy egy transznemű influencer fotókat küldözget neki. Az ügy mögött valószínűleg a menedzser állhat, ez robbanthatta ki a vitát kettőjük között.

@mahianaroszallo

ferjem uzenete menedzsere nek

original sound – máhiáná roszállo

Irén férje külön is üzent felesége menedzserének:

@mahianaroszallo

ferjem uzenete menedzsere nek

original sound – máhiáná roszállo

Forrás: life.hu, Ripost

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
VASTAGBŐR
Lehetne kevesebb az online élet, még pár ilyen gyönyörűséggel ... Az embert okádék kerülgeti, ahányszor csak meglátja a "színésznőt"
ittott
hazudik. minden mocsok fenn van a neten.
moareka
Ne menjen már le a Propeller a béka alá...
rokker33
Undorító szellemi fogyatékos cigányok! Ennek az irénnek is az anyja apja testvérek lehetnek, ezért szartak ki ilyen gusztustalan nőt! Mikor megszületett , akkor kellett volna a pottyantós budiban hagyni megdögölni!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.