NA EHHEZ TÉNYLEG MÁR POFA KELL, DE NYUGI IGAZI FITYESZNYIKEK, VAN NEKIK!! =)) Átláthatóságot követelnek a brüsszeli bürokraták, de saját vagyonukról nem nyilatkoznak. Gyakran hallani, hogy a brüsszeliták az átláthatóságot éltetik. Csakhogy éppen a brüsszeli buborék lehet a korrupció melegágya, hiszen nem kell beszámolniuk a vagyoni helyzetükről – írja a V4NA Hírügynökség.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hogy honnan tudja a cikk szerzője? Ismeri Tompikát! =))
nezelodo
Biztos találtak Brüsszelben egy kis apró, csenevész korrupciós palántát, aztán hazahozták, (mert ott elvitte volna a palántavész), és marha nagy, szerteágazó ágú fát nevetek idehaza belőle a fiúk maffia kertészei12 év alatt, Ott ülnek a vastag ágain a Mészáros Lőrincek, az Orbán család, a Tiborcok, Simonkák, Boldogok és boldogtalanok, a Dr Flórik, Mengyik, Borkaik, a Széchenyi szüzeivel, Lázárok, Kövérek, meg a Frenk Liu, Rogán és feleségeik, és azok szerteágazó rokonaik, a korrupt igazságügyi és mezőgazdasági államtitkárok, a bírósági végrehajtói kar, a Habony féle szerencsevadászok, stb. Aztán néha letaszítanak egyet egyet közülük, de szalmára esnek, nehogy megüssék magukat, mint a Simlicska, néhány bankár és fociguru, vagy az elbuzult fidesz ikonok, körözött politikai bűnözők és pedofilok. Na ennyit a brüsszeli korrupcióról, ami abból állt, hogy tudták, látták, és mégsem fogtak láncfűrészt hogy levágják a polipszerű fa ágait. Talán abban bíztak egyszer "jóllaknak"? Tévedtek, az étvágyuk határtalan.
Lepényleső
...hiszen ott direkt módon kádereknek közpénzt nem osztogatnak,
nem lopnak,nem rabolnak,de még nem is magánosítanak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.