Ahogy arról korábban beszámoltunk Osváth Zsolt nemrég YouTube-csatornájára töltött fel egy közel fél órás videót, melyben főként arról beszél, mennyire csalódott Tóth Gabi személyében és durva kritikát fogalmazott meg róla. Most a Sztárban Sztár leszek! énekesnője, Krizsán Lili vette védelmébe és mondta el a véleményét Osváth Zsoltról.

Védelmébe vette Tóth Gabit a Sztárban Sztár leszek! énekesnője, keményen üzent Osváth Zsoltnak
Fotó: RTLKlub

Gabi azt mondta, nagyon kivan a töke már azzal, hogy mindenki a Fideszhez köti, a kormányhoz köti, hogy értsem már meg, hogy ő nincs ott. Hogy a Békemeneten is ott voltak, de szándékosan nem maradtak Orbán Viktor beszédén, és hogy valami fideszes politikus kirakta az ő posztját és képét, és ezt hogy képzeli

- állította korábban Osváth Zsolt.

A történet Osváth szerint azzal folytatódik, hogy miután megsajnálta Tóth Gabit, tanácsot adott neki abban, hogyan tudna jobban kommunikálni nyilvánosan és elhatárolódni a politikától. Végül Osváth kitért arra, hogy átverve érezte magát, amikor meglátta az énekes a Fidesz–KDNP kampányzárójának eseményén, a színpadon.

Azt éreztem, hogy én hányok Tóth Gabitól. Le is írtam neki, hogy ez engem nagyon bánt

- hangsúlyozta.

A teljes videó itt tekinthető meg:

Erre reagált a Sztárban Sztár leszek! énekesnője, Krizsán Lili. 

Azt érzem, hogy hánynom kell Osváth Zsolttól. Elöljáróban lesz*rom, hogy ki mit fog gondolni ezután a videó után, de akkor is azt gondolom, amit! Te, mint az országunk elfogadás és tolerancia fő szószólója, nem tudom, hogy hogy jössz ahhoz, hogy ilyesféle kijelentéseket tegyél emberekről! Méghozzá olyan dolgokban, ami egyéni döntéseken alapul, és semmi közöd nincsen hozzá! Térjünk is a lényegre, de szerintem mindenki tudja miről lesz szó. (..) Mindig arról beszélsz, hogy a hazudozás milyen egy csúnya dolog, és erre fel mindenféle hazugsággal próbálod beszennyezni Gabi nevét (..) attól, hogy a Fidesz mellett áll, még nem biztos, hogy minden pontot elfogad és egyet ért vele. (..) 

- mondta Instagram oldalán közzétett sztorijában, ami még néhány óráig elérhető.

Forrás: Blikk.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
"Tóth Gabi legutóbbi számának, az Az én szívemnek a szövegéből tetoválás készült. A dal utolsó sorát íratta az alkarjára Krizsán Lili, akit a TV2 nézői a Sztárban sztár leszek! versenyzőjeként ismerhettek meg. Íme az idézet:

„..érzem a hitem, ami elhoz majd minden csodát.” "

168.hu/szorakozas/toth-gabi-az-en-szivem-dalszoveg-tetovalas-krizsan-lili-anorexia-225448
Rockxy
holvannak már a régi szépidők, amikor a sesztárban sesztár sevagyok-seleszekben a segabi se üzent senkinek lágyan se, meg sehogyse?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.