Az új kormány a 2022-es választási győzelmet követően várhatóan csak május végén alakul meg, a magyarok arra számítanak, hogy a gazdasági kormányzatban marad az irány. A Pulzus kutatócég a Napi.hu számára készített felmérése szerint Varga Mihály továbbra is irányítója marad a hazai gazdaságpolitikai lépéseknek, még ha a kampányt megelőző irányzathoz képest másik irányt is kell kövessen.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A teljes lakosságra vetítve a túlnyomó többség, a válaszadók 84 százaléka arra számít, hogy Varga Mihály pénzügyminiszter marad Orbán Viktor idén alakuló új kormányában is, ami egyben az eddigi gazdasági kormányzás folytatólagosságát is jelenti. ???
ez akkora marhaság, mint ide Mekka kétszer oda-vissza! Ez valóban Orbán kompetenciája, így lényegtelen mit gondolnak a magyarok, egyébként semmiféle folytonosságot sem jelentene, mert Mityuka rugalmas, azt teszi amire utasítják! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.