Tornóczky Anita két évtizeddel ezelőtt közel három évig volt együtt a nála jóval idősebb Bochkor Gáborral, akit élete első igazi, nagy szerelmének tart.

Medgyessy Péter nevelt lányának Bochkor Gábor volt az első nagy szerelme

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

"Ki volt az első nagy szerelmem? Szerintem a Gábor... Nem volt olyan sok pasim előtte, és nagy szerelem az ember életében nem sok van"

– mondta Medgyessy Péter nevelt lánya a Life TV-n pénteken 22 órakora adásba kerülő Összezárva Hajdú Péterrel című műsor felvételén, amelyen azt is felidézte, miért ért véget a kapcsolat.

– Elfáradt. Én nem értettem, miért fáradt el. Fiatal, ropogós kis csitri voltam, próbáltam tőle megkérdezni, mi az, amit rosszul csinálok, mert előtte nem éltem ilyen tartós kapcsolatban. Nyilván azt feltételeztem, hogy elrontok valamit. Nem volt egyértelmű válasz, aztán véget vetettünk ennek. Nem váltunk el tányércsapkodósan, de fél évig nem beszéltünk egymással...

A Blikk felhívta Bochkor Gábort is, aki röviden ennyit válaszolt a lapnak:

"A múltról nem szívesen szoktam beszélni, de Anitát imádom. Ő volt az egyik legjobb fej csaj, akivel együtt voltam. Sosem veszekedtünk, így nem is váltunk el haragban."

Forrás: Blikk.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
csak a rend kedvéért: nem a lánya! Csupán a felesége előző házasságból született gyermeke! =))
Nyírfa
Ahogy ez a "lány" viselkedett a Konyhafőnökben, a legszívesebben rajta törtem volna össze egy tányért.
Úgy beszél a fiatal önmagáról, mint egy termékről, amit az eladó kínál: friss, ropogós, vegyék, vigyék,kóstolják!
csak úgy....
@Shikari: neked ma megint magömlésed ? :) locsolkodni voltál ,vagy már senki sem enged a közelébe? te bizti boy ,-zalában is sikerült bemutatkoznod a csajoknál?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.