Megbüntette a Nemzeti Választási Bizottság azokat a civil szervezeteket, amelyek a „gyermekvédelminek” hazudott népszavazás érvénytelenségére szólítottak fel. Az ugyanazon ülésen született másik határozat szerint – bár a jogsértés megállapítható – nem kell bírságot kiszabni. A Kúria pénteki jogerős…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
sok mindet megmagyaráz az ismert (na jó sokan csak a mondást ismerik) anekdota:
"A kilencvenes évek elején Friderikusz Sándor aktuális show-műsorában azt kérdezte egy korpásodás elleni sampon reklámjának főszereplőjétől, Prokopp Dóra tévés műsorvezetőtől, hogy nem ciki-e felvállalni, eljátszani, hogy korpás a haja. Prokopp Dóra frappánsan és láthatóan őszintén válaszolt: „Van az a pénz, amiért az embernek korpás a haja.” Erre többen is úgy reagáltak, hogy ez így simán korrupció."
És mint tudjuk Orbánia lényege a korrupció! =))
csipetke
Ez a népszavazás elmebeteg agyak szüleménye volt,és tulajdonképp csak egy gumicsont,mert ameddig az emberek ezen a beteges dolgon rágódnak, addig se foglalkoznak a völNER üggyel,a Pegazussal, a vakcina és lélegeztetőgép-biznisszel,és a fidesz/kormány/orbán egyéb aljas ügyeivel. Ez a népszavazás teljesen értelmetlen volt,mert nálunk a gyermekvédelmi törvény 1989 óta jogilag szabályozva van. Ha a gyerekre bármilyen műtét vár,a szülőnek alá kell írnia a beleegyező nyilatkozatot, de ha a büdöskölyök csak egy apró kis tetkót szeretne,akkor is kell a szülő beleegyezése. Az iskolába,óvodába az mehet be akár csak egy mesét is elmondani,akit az intézményvezető beenged. Épp ezért teljesen okafogyottak voltak ezek a rendkívül bugyuta kérdések. Állítólag orbán,és vargajuci jogászok, tudniuk kellett,hogy semmi értelme a dolognak.
RonaGyuri
@csipetke: igen ez orbán és az ő hegedás jucusa szennyvonala!!!
RonaGyuri
@Shikari: igen ezt kellene veled tenni, de olcsóbb ha hazatakarodsz a mocskos román anyádba! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.