Tegnap azzal fejeztem be, hogy kisebb jelentőséget tulajdonítok a kormánypárti sajtó túlsúlyának. Ma pedig elgondolkoztató interjú jelent meg a Telex.hu-n, Ungár Péter ezt fejtegette: „Tényszerűtlen ezt a vereséget a médiafölényre fogni.” Mármint a kormánypártira. Az LMP-s politikus családi…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a cím jó, de a post nagyon másról szól, s főleg nagyon mellé ment, ami tekintettel arra, hogy ez a szerencsétlen tanítja a firkászokat igazán rossz előjel.
igen is a média nem, pontosabban nem elsősorban abban játszott szerepet, hogy a közmédia öntötte magából a kormánypropagandát - s ezen az sem változtat, hogy helyi kis lapocskákkal nem éltek eléggé - ennél sokkal fontosabb a magukat az ellenzék elitjeként pozicionáló ballib megmondóemberek össze-vissza hablatyoltak. Ahogy mindig a legfontosabb célujuk, hogy előadják a sületlenségeiket! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: a záróbölcsesség
"Ha a választási szövetségbe tömörült ellenzéki pártok kihasználták volna a nyilvánosságban rejlő lehetőségeket, akkor a vereséget nem akadályozták volna meg, de a kétharmadot igen.",
helyett sokkal jobban megáll, hogy
"Ha az elvben a választási szövetségbe tömörült ellenzéki pártok melletti megmondóemberek nem a maguk számára használták volna a nyilvánosságban rejlő lehetőségeket, akkor a vereséget talán nem akadályozták volna meg, de a kétharmadot igen."!!! =))
RonaGyuri
akár rendelésre is jöhetett volna, annyira mutatja azt, amit írtam; a Párt központi napilapja így szállt rá a témára:
magyarnemzet.hu/belfold/2022/04/ungar-peter-elismerte-igaztalant-allitottak-a-kampanyban

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.