A humorista, aki korábban a Momentumban politizált, a maga sajátos ironikus stílusában kritizálta a párt vezető politikusát, Fekete-Győr Andrást.

Pottyondy Edina is durván kiosztotta Fekete-Győr Andrást: "A magyar Rocky, bármennyi-bármekkora ütést is kap, mindig felkel"

Fotó: YouTube

Egykori párttársa követelési listáját kommentálta Facebook-oldalán az ismert humorista Pottyondy Edina, aki korábban maga is a Momentumban politizált.

"Kevés olyan inspiráló politikus van, mint Fekete-Győr András. A magyar Rocky, bármennyi-bármekkora ütést is kap, mindig felkel. Sőt, most éppen ultimátumot küldött a Fidesz frakcióvezetőjének, hogy ha nem teljesíti a követeléseit, akkor nem vesz részt a Parlament alakuló ülésén. Ez most nagyon erős, látom magam előtt a Fidesz vezérkart, ahogy megkeseredik a szájukban a kétharmad"

– írja a bejegyzésben Pottondy Edina, majd hozzátette: ezzel a lépéssel a Momentum frakcióvezetője következetesen hajtja végre Donáth Anna Momentum-elnök intelmeit a tartalmatlan, szimbolikus politizálás abbahagyására.

"Ebből én sem tudok kimaradni. Hogy még nagyobb legyen a nyomás, azt vállalom, hogy addig nem készítek videót, amíg Fekete-Győr András hozzá nem jut a havi fizetéséhez és a frakcióvezetői illetményhez. Na, most aztán remegnek a fideszes lábak! Ezen a héten nincsen videó"

– tette hozzá a humorista.

Korábban Bayer Zsolt is nekiment (de ő komolyan) Fekete-Győrnek, amiről ITT írtunk. 

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@levarosbukta: nem tudni ? de ha most ezt kisbuzit basztatja ? tán rosszember nem lehet ?
Maccska
@levarosbukta: egy igazi libcsi a hölgy.
csak úgy....
edina mindenkit "kioszt" aki azt megérdemli!
durbincs
@csipetke: Eggyáltalan? hiányzik ez valakiknek ? maguknál ? @csak húgy...: Mert maga a vizeletében fürdödzik ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.