Kétmillió forintot kell fizetnie a lap szerint az énekesnek.

Még április 14-én ítélte el a bíróság Kocsor Zsoltot – Kozsót –, akit bűnösnek találtak nagyobb értékre elkövetett lopás és felbujtóként elkövetett bélyeghamisítás vádpontokban – írja a Blikk.

Blikk: jogerőssé vált az ítélet Kozso ügyében

Fotó: YouTube/TV2

A lap szerint akkor az ügyészség el is fogadta az ítéletet, azonban Kozso ügyvédje három nap gondolkodási időt kért, mert egyeztetnie kellett védencével (Kozso maga nem jelent meg a tárgyaláson). 

A Blikk megkereste a Fővárosi Törvényszéket az üggyel kapcsolatban, amely azt közölte válaszában, hogy a lap újságírója által megjelölt ügyben jogerőssé vált az ítélet. 

A lap értesülései szerint Kozsónak kétmillió forintos büntetést kell fizetnie. 

A vádirat szerint 2013 nyarától a Zöld Teknős Barlangja nevű teaházban a zenész megbízásából ismeretlen személy átalakította a villanyórát, amivel több mint 1 millió 700 ezer forint kárt okoztak a szolgáltatónak. Minderre úgy derült fény – emlékeztet a Blikk – hogy Kozso egyik volt alkalmazottja jelentette a csalást, aki később tanúskodott is az ügyben.

A lap szerint Kozso végig cáfolta, hogy bűncselekményt követett volna el, vagy tudomása lett volna arról, hogy bármilyen nem törvényes cselekmény zajlik a teázójában. 

A Blikk megkereste Kozsót is, ám ő a lapzártáig nem reagált a hívásokra.

Forrás: blikk.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.