Nem tudom, ki, hogy véli, érzékeli, de én nem látom azt a fene nagy ünneplést a kormányban, ami várható lenne egy újabb kétharmad után. Ennek egyik oka lehet, hogy igazán nincs nagy ok az örömujjongásra, ugyanis a kormány tisztában van az ország gazdasági és politikai helyzetével. A kampányt a Fidesz végigkamuzta: hazudtak reggel, délben, hazudtak minden hullámhosszon, a Facebookon, óriásplakátokon, hogy Gyurcsány veszélyes, meg miniferi és különben is háborúba vinnék az országot. Ez elég is volt a kétharmadhoz. Lássuk be, azzal mégsem kampányolhattak, hogy a választások után jönnek megszorítások, át kell rajzolni a rezsicsökkentést és még az is lehet, hogy Brüsszel egy fillért sem ad a NER-földesuraknak – ez nem hozott volna kétharmadot.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
kinek a pap, kinek a papné tartja a mondás, de ennek az egyébként gyengus cikknek van egy telitalálat félmondata:
"Nem tudom, ki, hogy véli, érzékeli, de én nem látom azt a fene nagy ünneplést a kormányban, ami várható lenne egy újabb kétharmad után. Ennek egyik oka: Lássuk be, azzal mégsem kampányolhattak, hogy a választások után jönnek megszorítások, át kell rajzolni a rezsicsökkentést és még az is lehet, hogy Brüsszel egy fillért sem ad a NER-földesuraknak – ez nem hozott volna kétharmadot."!
Mármint a félmondat NER-urak és az EU-s pénzekről:
hogy is mondta Ady?
Élethez, szemhez nincs közöd,
Grófi föld ez és magyar.«

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.