TANÁRÚR PICSOG, DE KÖZBEN ÉRDEKES DOLGOKRÓL MESÉL! =)) Tegnap este Kunhalmi Ágnesből áradt a szó. Az MSZP társelnöke azért méltatlankodott az ATV stúdiójában, mert azok a fránya véleményformálók bántják őt meg a társait, hogy miért szavazták meg a fizetésemelésüket. Holott „Ilyen narancsvidéken minden erőforrásra szükség van.” Továbbá „Lábon lőjük…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Zöldike tanárúrból árad a szó, hogy: Tegnap este Kunhalmi Ágnesből áradt a szó. Az MSZP társelnöke azért méltatlankodott az ATV stúdiójában, mert azok a fránya véleményformálók bántják őt meg a társait, hogy miért szavazták meg a fizetésemelésüket. Holott „Ilyen narancsvidéken minden erőforrásra szükség van.” Továbbá „Lábon lőjük magunkat, ha nem használjuk föl a parlamenti erőforrást.” Valamint az úgynevezett növekményt „Az MSZP évek óta berakta a közösbe, hogy fenntartsa az infrastruktúrát.” amivel kapcsolatban két dolgot érdemes megjegyezni:
a derék hokedli lovagló igencsak könnyű préda,
de amit a derék tanárúr művel az arra mutat, hogy velük kapcsolatban igaza van ennek a derék asszonyságnak
Közben azonban egy igencsak érdekes színest osztott meg velünk:
a Fidesz az országgyűlési képviselők a fizetésemeléshez rendelte a képviselőcsoportok költségvetését is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.