A neveket tartalmazó levelet tegnap küldték el Kövér László házelnöknek. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a minap jelentette be, hogy továbbra sincs megállapodás az Országgyűlésbe bejutott pártok között a parlamenti tisztségekről. A Fidesz ezzel együtt fenntartja álláspontját, hogy a pozíciókat kétharmad-egyharmad arányban osszák el a kormányoldal és az ellenzék között. A döntés Kövér László házelnök kezében van.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
@kereső: Dehogynem! Emlékszem... S amikor meghívta őket vacsorázni, akkor már Orbánék fizették helyette, mert olyat kért tőlük, amit már akkor nem teljesítettek az öreg zsidó kedvéért!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
FLETÓ
@kereső: A fasiszta Jobbik az "ellenzék" soraiban indult, azaz a szélsőjobb a szélsőballal együtt! Előválasztásokat végig csinálták, nem tanultak belőle! Aztán jött április 3...
kereső
@FLETÓ: Ez a jobbik, már nem az a jobbik-. A jobbik fasisztái már mihazánkosok, vagy vissza tértek az anya kebelbe- a fideSS-be. Ezt csak a vak nem látta, még akkor is, ha a hülye(fidesz beépitett) MZP ezt kommunikálta, és ezt sulykolta a fideSS.
FLETÓ
@kereső: Tehát ha jól értem a FIDESZ beépítette, de előtte Soros Dzsórrrdzsi Ámérikába' kiiskolázta?!
kereső
@FLETÓ: Ja. Ahogy anno orbánt és az egész fideSS vezérkart.Ki is stafirozta őket.DE erre már nem emlékszel, mert szelektiv.
FLETÓ
@kereső: Dehogynem! Emlékszem... S amikor meghívta őket vacsorázni, akkor már Orbánék fizették helyette, mert olyat kért tőlük, amit már akkor nem teljesítettek az öreg zsidó kedvéért!
Nyírfa
Szóval, megtették tétjeiket... a tőlünk kapott mandátumokkal ruletteznek a fidesz bűnbarlangjában.
Nem semmi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.