A műholdfelvételeken jól látszik, hogy az acélgyárat teljesen szétbombázták az oroszok, gyakorlatilag egyetlen épület sem maradt épen.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Nem megoperálni kellene ezt a gyilkos dögöt, hanem hagyni, h a rák felzabálja és közben a kínok kínját élje át mint azok az emberek akiket ártatlanul a halálba küldött. Az ilyen őrülteket nem lenne szabad élni hagyni, meg azokat sem akik mindehhez asszisztálnak neki.
Macskaszem
@Shikari: Már megint provokálsz, geczi?
kereső
Minek putyinnak egy földig rombolt város? Se lakóház, se ipar, se kórház, se iskola- semmi, mindent megsemmisitett. Ugyanez Harkiv, -és gyakorlatilag az elfoglalt minden település. Most Odesszán a sor. Nooooormális???
Nessy
Barbár gyilkos horda! Putyin meg egy teljesen elborult elme! Ezzel fog villogni május 9.-én a nagy honvédő ruszki sereg? Fene nagy dicsőség a levegőből porig bombázni egy várost, és meggyilkolni sok száz ártatlan civilt! Ezeket anya szülte???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.