Különös kéréssel fordult az Országos Mentőszolgálathoz egy cseh vállalkozás.

Felnőttfilmjük elkészítéséhez szerettek volna mentőautót bérelni, ami helyszínként szolgálna pikáns jelenetekhez – számolt be az OMSZ Facebook-oldalán.

Hoppá! Felnőttfilmhez kértek mentőautót az OMSZ-től

Egy mentőautó áll az V. kerületi Markó utca 22. és a Bihari János utca kereszteződésénél az Országos Mentőszolgálat Főigazgatósága előtt. Az Országos Mentőszolgálat 1948. május 10-én alakult. Magyarország legnagyobb mentő és egészségügyi intézménye, működési köre az ország egész területére kiterjed. Fotó:  MTVA/Bizományosi: Faludi Imre

Különös kéréssel fordult az Országos Mentőszolgálathoz egy cseh vállalkozás. Felnőtt filmjük elkészítéséhez szerettek volna mentőautót bérelni, ami helyszínként szolgálna a pikáns jelenetekhez. Egyenruhát is kértek a “művészek” részére, valamint az egyik mentőállomáson is szerettek volna vágóképeket készíteni a produkcióhoz. Jóhírük védelme érdekében a mentők visszautasították a busás javadalmazással kecsegtető felkérést, ráadásul felhívták a készítők figyelmét az OMSZ arculati elemeinek védjegyoltalmára is.

A vállalkozó ugyan tudomásul vette a döntést, de “túlságosan szemérmesnek” minősítette válaszában a mentőszolgálatot.

Forrás: Facebook

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.