Ferenc pápa kiterjedt diplomáciai tevékenységet fejt ki a háború alatt. Sok minden a színfalak mögött zajlik, amint ezt a L’Espresso című lap a múlt héten részletesen is elemezte. Ezért sem volt meglepő, hogy a pápa április elején fogadta Orbán Viktort, hiszen az utóbbi másfél hónapban a szlovák miniszterelnökkel és a lengyel államfővel is találkozott. A vizit mégis nagy publicitást kapott, hiszen ez volt a választási győzelem után a magyar miniszterelnök első útja.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a szerzőnek általában ennél jobb cikkei voltak eddig, de van benne egy igazán releváns gondolat (Kövér újabb tobzódása megért volna egy bővített mondatot):
"És hasonló elemzésnek célszerű alávetni Márki-Zay Péter Lázár Jánossal megejtett békülőpartiját is: eleve régen rossz, ha odáig jutunk, hogy Lázár számít az „emberarcú fideszesnek”, de a vele történő barátkozás – még ha Hódmezővásárhely polgármesterének bizonyos értelemben kötelessége is – olyasfajta társutas jelleget kölcsönöz bárki ellenzéki politikusnak, ami megint csak az ellenzéki politizálás értelmét kérdőjelezi meg. (Egyszerűbben: egy Lázárral elköltött vacsoránál talán csak egy Rogánnal vagy Orbánnal elköltött vacsora diszkreditál jobban.)"!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.