Járai Máté és felesége, Járai Kíra számtalan interjúban meséltek már magánéletükről, amiről már azt is megtudhattuk, hogy nyitott kapcsolatban élnek és, hogy Járai Máténak az első szexuális élménye egy férfival volt. Járai Kíra most Lakatos Levente műsorában járt.

Járai Kíra: "Kifejezetten izgat, hogy a férjem biszexuális"
Fotó: RTLKlub

Az elmúlt időszakokban kaptak hideget és meleget is, ennek ellenére továbbra is őszintén beszélnek szabad házasságukról.

Ez nem arról szól, hogy a nap huszonnégy órájában fűvel-fával. Szerintem nem lett volna hiteles, ha ezt eltitkoljuk, ha ezt teljes természetességgel vállaljuk. A legtöbb kapcsolat arról szól, hogy valamilyen szinten birtokolni akarod a másikat, ami abszolút érthető. Mi már annyira ismerjük a másikat, és biztosak vagyunk a másik érzéseiben, érzelmeiben, hogy ez egy megkérdőjelezhetetlen kapocs, ami kettőnk között van. Fel sem merül, hogy féltékeny legyek egy kalandra. Máté jól érezte magát, és ez tök jó. Nem mindig tudjuk kezelni, ha a másik fél elkezd kötődni egy harmadik félhez.

Lakatos Levente arról is kérdezte Kírát, hogy érintette az, hogy a férje biszexuális.

A mi kapcsolatunk szoros barátsággal indult. Ez engem izgatott mindig. Miért ne izgatna egy nőt a melegpornó, amikor ott két férfi van? Ha a saját pozíciómat nem érzem veszélyben, nem vagyok veszélyben. Amikor Máté felvállalta, hogy biszexuális, ettől azért tartottam egy picit, merthogy a melegek és a heterók körében is ez még elítélendőbb, mert nem tudja eldönteni, hogy akkor valójában meleg vagy hetero. Nem értették az emberek, hogy akkor most miért nem tudja eldönteni, meleg vagy hetero, meg akkor valójában nem is vállalt fel semmit. Mi azért vagyunk együtt huszonhárom éve, mert egy nyelvet beszélünk.

Forrás: 24

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Baker
@Maccska: Lakatos Leventét, aki M. Richárd unokatestvére.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Baker
@Maccska: Lakatos Leventét, aki M. Richárd unokatestvére.
Nyírfa
Kedves Kira, értjük, de most már kezd sok lenni a magánéleti közlés. Tartsanak meg maguknak is némi intimitást.
Emmersson71
Azt azért még megoszthatná velünk Kira úrhölgy, hogy vonatban tolják-e..ha igen, ki van középen; vagy pedig simán őt lökik együtt, hagyományosan és szájeresen?!
Nyírfa
@Katalina62: :) Köszi! Akkor egyet értünk.
namihami
Egyáltalán--van-e ebben az egészben egyetlen betű igazság?
Netán mindkettőnek már a pók is beszőtte azt a részt, amiről állandóan nyilatkoznak. Persze miután a megfelelő darabszámú nullák megjelennek a bankszámlájukon.
Uriel
Szodoma és Gomora

"Elhamvasztotta és pusztulásra ítélte Sodoma és Gomora városát, intő példaként azoknak, akik istentelenül élnek ...
Különösen azokat, akik tisztátalan vágyaik után mennek ...
Ezek gyönyörűségnek tartják a naponkénti dőzsölést: szennyfoltok és szégyenfoltok ők ...
Mert üres, fellengzős szólamokat hangoztatva testi vágyaik kiélésére csábítják feslett életükkel azokat, akik nemrégen szakadtak el a tévelygésben élőktől.
Szabadságot ígérnek nekik, bár maguk a romlottság szolgái, mert mindenki rabja lesz annak, ami legyőzte."
(2Péter 2)

Uff
Jozefina
Ilyesmiról kell beszélni és gratulálni lehet nekik, hogy felvállalták. És évek óta jól meg vannak egymással nem úgy, mint ahol a férfi az apa és nő az anya!!!
simmering73
@KisTehen: Látom toppon vagy a témában. Mesélj még.
volvós
...teljes nevén Járai Csira :-)))))))
volvós
Az egész már qrwára uncsi és polgárpukkasztó...
jesz
@KisTehen: egyszerű...seggbetolja a biszex férj a barátját, egészen a meleg szarig, aztán a heteró feleség meg örömmel leszopja...és mindenki boldog...
...én megyek hányni...
Eladott Ország
Szegény Tatjána is sírva tépné össze az Anyeginhez írott levelét, ha ezt látná. Jövőre elkezdik nyomtatni az ötvenezer forintos bankjegyeket. Cicciolina' és Rózsa Sándor lesz rajta, jelképezve, hogy kurva begyár világ gyün...
uploads.disquscdn.com/images/174810c0652eea5a41632abfd4c3e0cda33dc13f89883c092d41e43961150cb5.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.