Tegy fel a kezét, akit meglep, hogy Varga Irén nem jelent meg egy szombatra tervezett fellépésén! Senki? – teszi fel a kérdést a Ripost.

Varga Irént hiába várták, elmaradt a buli: összekeverte a Komlót Kömlővel

Fotó: Youtube

Nos, a dolog természetesen nem ennyire egyszerű. Hősnőnk ugyanis útnak indult annak rendje és módja szerint és meg is érkezett a célállomásra, ahol azonban hiába kereste a színpadot, ahol elővezethette volna "művészetét".

Aki azt gondolja, hogy a netes hírességet átverték, az hatalmasat téved.

Irénünk ugyanis saját magát verte át, vagyis inkább a földrajzi, olvasási és értelmezési képességei tettek keresztbe a bulinak 

- írja a kormánypárti bulvárlap.

A fellépés ugyanis a Kömlői fesztiválon lett volna esedékes délután négy órakor, de az "énekesnő" ebben az időpontban éppen Komlón kereste a sokadalmat. Persze akár elkezdhetett volna kapkodni is és megpróbálhatott volna padlógázzal átjutni oda, ahol valóban várták, de mivel a két település között 350 kilométer feszül, jobban járt, ha inkább hazafelé vette az irányt.

Címlapkép: Youtube

Forrás: Ripost

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szép új világ
Kétségtelen, hogy a Kömlőiek jártak jól.
jesz
vajon van jogosítványa, saját kocsija, vagy nem ő vezetett? mert nagyon nem mindegy.
namihami
Ez a szint szavazott a Fideszre. És az ilyenek vihettek be a Parlamentbe 141 ""igazmagyar képviselőt""! Ezek döntenek egy ország sorsáról!
nemkati
Nem lehet, hogy csak rossz a szeme? Lehet, hogy csak összeolvadt eggyé a szemében a hosszú ő-n levő két vessző. De hogy a rövid o-n levő két kis piszok nem volt neki gyanús, az elgondolkodtató.
Csizmás Kond
...ilyen aki úgy próbál gps után tájékozódni, hogy a saját nyelvén sem tud helyesen írni...
rokker33
@jesz: dehogy van ez egy csöves kurva :) és busszal vonattal jár az urával vagy gyámjával vagy fasz tudja hogy ki az a cigány,akivel együtt él! Nekik ingyen vagy nagyon olcsó a jegy, mert irén szellemi fogyatékos és laci kiséri mindenhová így neki sem drága! Múltkor Miskolcon a búza téren/ buszállomáson/ balhézott egy másik cigány nővel! Nem normális, de a laci sem :) :) :)
szép új világ
@jesz: Persze hogy van jogsija, több is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.