Berki Krisztián édesanya teljesen ki van borulva. 

Berki Krisztián édesanyja: "Elképzelni sem tudom, hogy egy anya fel tudja-e dolgozni a gyermeke elvesztését"

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Berki édesanyja könnyei­vel küszködve beszélt a Borsnak arról, hogy péntek óta szinte minden percében a tragédia részletein járnak a gondolatai. Majer Júlia Zsófia szerint ahogy telik az idő, úgy egyre több kérdés merül fel az érthetetlen haláleset kapcsán.

"Most nem látom a holnapot sem. Egyáltalán nem. Nem tudom, hogy mi lesz, teljesen tanácstalan vagyok. Elképzelni sem tudom, hogy egy anya fel tudja-e dolgozni a gyermeke elvesztését. Erre nincsenek szavak. Mazsival együtt próbáljuk feldolgozni a feldolgozhatatlant, de nem lehet. Csak kérdések vannak, válaszok nincsenek. Egy 41 éves fiatalember szíve egyszerűen nem állhat le"

– mondta tanácstalanul Berki Krisztián édesanyja, aki nem hisz abban, hogy fia a drog miatt halt meg.

Az édesanya leginkább unokájáért aggódik.

„Nati egy nagyon okos lány, a szívem szakad meg érte… Soha nem tudja majd feldolgozni azt, ami és ahogyan történt az imádott apukájával. Borzasztó traumát kellett átélnie. Nagyon sajnálom, hogy ilyen korán és hirtelen kilépett Natikám életéből! Ennek még nem volt itt az ideje!"

– mondta Berki édesanyja. 

Forrás: ripost.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Nem most kellene ennyire kiborulni! Gyerekkorában kellett volna jobban figyelni rá, lehet hogy nem ilyen felnőtt vált volna belőle. Láttam az utolsó riportot vele, ott őszintén elmondta, soha nem kapott sem szeretetet, sem támogatást a családjától, sőt!!! Én személy szerint nem csodálom, hogy ez lett a vége, hisz mindvégig bizonyítani akart - bár azért ezt nem így kellett volna!

Én a gyerekeit sajnálom nagyon (főleg Natit, aki megtalálta. Neki ez egy életre szóló trauma lesz!!!)
Most remélem rá jobban fognak figyelni!
Különben az utolsó bejegyzést Pamela édesanyja mondta, nem pedig Berkié!
namihami
Egy ember halála mindig tragédia. De, ha az magának kereste a bajt (mert ugye, a kötelező drogozás még /talán/ még nincs a ""szájerben""). Egy olyan embernek emelnek lassan piedesztált, aki a fél életében inkább a csatornát bújta. Úgy a saját, mint a családi értelemben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.