Nem a nap legfontosabb híre, de azért valamilyen módon idetartozik, mert megmutatja, hogy milyen országban előnk. Az történt, hogy a Válasz Online egyik újságírója, Élő Anita 3 éve megírta, hogy az Országos Vérellátó Szolgálat, amelynek vezetője Bayer Zsolt felesége, Bayerné dr. Matusovits Andrea

Forrás: b1.hvgblog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Nem csodálom hogy bayerne szégyenli, hogy egy ilyen eszelős allatnak a felesége, de ezért nem perre kell menni, hanem elválni tőlé.
RonaGyuri
már megint az fránya déjá vu!!!
jókat poénkodunk azon, hogy Zsótinénak elkenték a pofáját, pontosabban elutasították a keresletét! Azonban az indoklásban ott áll, hogy az újságíró igazat mondott!!! Miben is? Ja hogy bűncselekmény történt! Intézkedés???
ja és a déjá vu? Orbán első uralkodása elején jött elő azzal, hogy neki bizonyítékai vannak arról, hogy megfigyelték őket. Évek múlva született egy legfelsőbíróság által is megerősített ítélet egy ügyben, ami taxatíve kimondta, hogy ez nem volt igaz! =))
sokanvagyunk
Bayerné protekciósan elintézhetne egy vérátömlesztést az urán, mert szerintem neki a vérében van a mocskos beszéd.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.