Molnár Gusztáv, a Drága örökösök korábbi színésze öngyilkossággal fenyegetőzött egy hete, jelenlegi felesége, Vivi hívta ki rá a rendőröket. A színész volt párja szerint korábban is volt már erre példa.

Molnár Gusztáv a Blikknek azt mondta,

bipoláris depresszióval diagnosztizálták, megzuhanásának okát abban látja, hogy csak felügyelet mellett láthatja előző kapcsolatából született kisfiát, Benedeket.

A színész és korábbi párjának kapcsolata évek óta romlik, Ildikó korábban feljelentette Gusztit zaklatásért, valamint a tartásdíj elmaradásért. Tavaly augusztusban Ildikó a hatóságokhoz fordult, miután állítása szerint a színész ittas állapotban bántalmazta közös gyermeküket.

Nem akartam többet nyilatkozni, mert úgy gondolom, hogy ez nem szolgálja a fiam érdekeit. Már januárban is csak azért voltam kénytelen nyílt levelemet közzétenni, mert nem bírtam tovább elviselni, hogy nyilvánosan mocskolják gyerekemet az apja tettei miatt, miután azért is őt állították be bűnbakként

– fogalmazott a Blikknek a színművész volt felesége, Ildikó.

Akármennyire is nem szeretnék, most megint meg kell szólalnom, mert elfogadhatatlannak tartom, hogy az ő érzéseit, a nevelőapja iránti szeretetét és a hatóság által elrendelt felügyelt kapcsolattartást teszik felelőssé Gusztáv újabb öngyilkossággal való fenyegetőzéséért, amihez semmi közünk nem volt! Nem lehet egy kisgyereket ilyen nyilvános érzelmi zsarolásnak kitenni, úgyhogy nagyon szeretném, ha az aktuális magánéleti drámájukba nem kevernék bele a fiamat! Éppen az ilyenektől akartam megvédeni.

Molnár Gusztáv közben minden baj forrásának azt tekinti, hogy nem tölthet kellő időt fiával, Vivien szerint amint ez rendeződik, újra nyugodt körülmények közt élhetnek.

Forrás: Blikk

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bence
Egy félőrültre ki merne gyereket bízni ?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.