Magyarországon abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy történelmi okokból több nagyon eltérő nemzet kávézási szokásait is behatóan ismerhetjük. Ihatunk török kávét, vannak bécsi jellegű kávéházaink, illetve sokfelé lehet már jó olasz presszókávékat inni. Érdemes azonban azt is megnézni, hogy távolibb országokban hogyan fogyasztják a feketét – és itt most nem az amerikaiak ízesített, habos-szirupos csodáira […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.