A Hová tűnt? legutóbbi epizódjában Alekosz beszélt gyermekkoráról is, azt is elárulta, hogy sokat csúfolták görög származása miatt.

Alekosz mindenkit kiosztott: de a főleg nőket és a YouTubereket

Alekosz úgy gondolta, annak idején könnyedén megtanulhatott volna görögül, de sajnos ez elmaradt. Mint mondta, édesanyja úgy gondolta, hogy abban a környezetben nem ildomos görögül beszélni. Alekosz szerint az elmúlt 11 éve az nem a megfelelő irányba ment. Vagyonőrként dolgozik jelenleg, de állítása szerint a TV-ben kellene lennie, minden nagy csatornán, főműsoridőben.

Olyan adásokban, amik tényleg Alekoszra vannak szabva. Nem átvett műsorok. Szerintem az Alekosznak a figurája az van annyira érdekes és szélesrétű, hogy egy jó szerkesztő, egy jó csapat, olyan anyagot és tartalmat képes rá gyártani.. Többször mondtam, most is mondom, aki ebbe beleáll, az egy éven belül milliárdos lesz

—  mondta Alekosz. A valóságshow-hős szerint Rubin Kristóf a Való Világ akkori főszerkesztője az egyetlen olyan ember Magyarországon, aki úgy képes Alekosz karakteréhez hozzányúlni, hogy arról Európában is beszélnek. Beszélt arról is, hogy állnak hozzá a nők.

Nem akarom a nőket lehülyézni, meg leostobázni, mert nem erről van szó, de egy bizonyos intelligencia kell ahhoz, hogy egy nő érdekesnek találja Alekoszt

— fejtette ki a celeb.

Ha rendelkezik a nő azzal az intelligenciával, fantáziával, akkor mindjárt leül velem, és felteszi a nagy kérdést: Alekosz, ezt meg ezt láttam, olvastam, légy szíves mondd el, hogy hogy van? Ha ezt megteszi, összejövünk. De ha azt csinálja, hogy Alekosz te, ne haragudj, de rám írtál tegnap, én felmentem az internetre, ahol láttam rólad ezt azt, és bocsi, mi nem egymást keressük, akkor az a nő egy ostoba

– jelentette ki a médiaszemélyiség. Alekosz szerint legtöbb nőt fantáziátlan és gyáva. Alekosz a nők mellett a YouTubereket is kemény kritikával illette:

Az összes YouTuber tehetségtelen és koldulja a nézettséget és a szeretetet

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Baker
"egy bizonyos intelligencia kell ahhoz, hogy egy nő érdekesnek találja Alekoszt"

Bizony, úgy 80-as szintig..de a felett ráébred bárki, hogy egy balfasz vagy!
Emmersson71
@Bástya Béla Elvtárs: De csak Fidesz delegált!
Emmersson71
@Bástya Béla Elvtárs: Dehogy...itt épp Szájernek kampányol, csak elfeledte, hogy Jozefina lecsúszott...a politika süllyesztőjébe :P
csak úgy....
a magyar mégia egy begörgött 1/2 göröggel butítja az amúgy sem túl okos fideszre szavazókat? -talán még érettségi tétel is lesz alekoszból,ha marad az orbánci oktatáspolitika.. :)
Emmersson71
@Bástya Béla Elvtárs: Szerintem a te anyád!
Bástya Béla Elvtárs
@Emmersson71: Ő lehet Brüsszelben képviselő! Te nem!
Emmersson71
@Bástya Béla Elvtárs: ...aki az apád is egyben :P
Bástya Béla Elvtárs
@Emmersson71: Nálunk az apa férfi, az anya nő! Lehet, neked ez furcsa !!!
Emmersson71
@Bástya Béla Elvtárs: Szájer elől férfi, hátul nő - NÁLATOK ez a trend :P
Bástya Béla Elvtárs
@Emmersson71: Ezt te mondtad, nem én! Ja, hogy tetszik neked a Józsi! Kérdezd meg őt! Meg ajánlom neked Alföldi Robertát is!!!
Emmersson71
@Bástya Béla Elvtárs: Ne tukmáld a jobber selejteteket :P

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.