A médiaceleb Palik László műsorában beszélt arról, hogy miért ábrándult ki a párkeresésből. Szerinte ha a róla szóló hírek miatt egy nő megszakítja vele a kapcsolatot, és nem ad esélyt neki, hogy megmagyarázza a vele kapcsolatos híreket, akkor az a nő ostoba. A műsorvezetők többször kérték, hogy ne általánosítson..

A 24.hu cikke szerint feszült hangulat uralkodott Palik Lászlóék Hová tűnt? című műsorában, amelynek legutóbbi vendége Alekosz volt. 

Alekosz szerint egy bizonyos intelligencia kell ahhoz, hogy egy nő érdekesnek találja őt

Fotó: Facebook/Nagy Alekosz

A cikk szerint a műsor elején röviden érintették a Való Világ egykori győztesének gyerekkorát, és kiderült, néhányan csúfolták görög származása miatt. A műsoridő nagyobb része viszont azzal telt, hogy a médiaceleb elmagyarázta, miért is ábrándult ki a párkeresésből. 

Mint elmondta, aktív korában heti szinten 2000-2500 nőre is ráírt, de bármilyen is jól haladtak az egyes beszélgetések, sokan közülük még a személyes találkozó előtt megszakították vele a kapcsolatot, mivel olyat olvastak róla, ami nem nyerte el a teszésüket. 

Nem akarom a nőket lehülyézni meg leostobázni, mert nem erről van szó. De egy bizonyos intelligencia kell ahhoz, hogy egy nő érdekesnek találja Alekoszt

- magyarázta a műsorban Alekosz, aki szerint a nők zöme esélyt sem adott neki, hogy megmagyarázzon egy-egy róla szóló hírt. Ezután pedig ostobának nevezte azokat a nőket, akik ezt az esélyt nem adták meg neki.

Ha a nő rendelkezik fantáziával és intelligenciával, akkor mindjárt leül velem és fölteszi a nagy kérdést: Alekosz, ezt meg ezt láttam, olvastam. Légy szíves mondd el, hogy van. Ha ezt megteszi, akkor összejövünk. De ha azt csinálja, hogy Alekosz, ne haragudj, te rám írtál tegnap, én fölmentem az internetre és olvastam rólad ezt-azt, bocsi, de nem egymást keressük. Akkor az a nő egy ostoba

- hangzott el a műsorban, ami után kisebb vita kerekedett. A műsorvezetők többször is kérték, hogy ne általánosítson, ő viszont azon a véleményen volt, hogy van oka az általánosításra, mert rengeteg nővel akadt dolga. 

A 24.hu cikke szerint Alekosz még kiosztotta a youtubereket is, akik szerinte csak azért szerepelnek a videómegosztó oldalon, mert nem elég tehetségesek a tévés szereplésre. 

Az összes youtuber tehetségtelen, koldulja a nézettséget és a szeretetet

- jelentette ki, és azt tanácsolta a vloggereknek, hogy ne kérjék a videóik végén, hogy a közönség iratkozzon fel a csatornájukra. Palik László mindenesetre ezt nem vette magára, ő erre kérte a nézőket.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pelikán József
A jegyszedőnek az anyja egy malomtulajdonos kulák szeretője volt. Bevallotta.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pelikán József
A jegyszedőnek az anyja egy malomtulajdonos kulák szeretője volt. Bevallotta.
Clavigo
Ez a lény is elférne a fitymasz frakcióban .
karma1
En azonnal BUDOSNEK talalnam, ha ekkora szivarral a szajaban latnam meg, es nem az en intelligenciaszintemben lenne a hiba - hanem az o szajaban (ahogy elnezem)
Vonzonak semmikeppen sem, dehat van az a notipus, akinek az agyatlan celeb kategoria jon be... Bizzon benne, talan talal ilyet majd, egyszer...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.