Kérem, azt én értem, hogy az újságcsináló a legostobább ember a világon, mert minden és bármely olvasója alapvetően okosabb nála. Jobban tudni valamit mindig könnyebb, mint tudni: ugyanis azt a valamit, amihez utólag jobban ért Malvin néni, Pista bácsi, előtte meg kell írni, és az munkával jár.…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az echte firkász tempó diszkrét bája

forgokinpad.blog: „Nesztek semmi”

Szele írása, pontosabban kifakadás azzal indul, hogy: „Kérem, azt én értem, hogy az újságcsináló a legostobább ember a világon, mert minden és bármely olvasója alapvetően okosabb nála. Jobban tudni valamit mindig könnyebb, mint tudni: ugyanis azt a valamit, amihez utólag jobban ért Malvin néni, Pista bácsi, előtte meg kell írni, és az munkával jár. Utána már köpködheti mindenki kedvére, aki céltáblának nézi.”
Nem is lenne semmi gond vele, ha mindjárt az elején nem lépne egy durvát: „Kérem, ha én konkrétumokat tudnék a jövőről, nem elemzést írnék”. Még ezzel sem lenne gond, ha nem folytatná: „…, hanem lottószelvényt ikszelnék, hetente egyszer, míg csődbe nem juttatom a Szerencsejáték Zrt.-t”.
Igen ez az alapvető gond a derék matyar firkász-társadalommal: úgy elmélkedik, sőt gyakran elereszt szófordulatokat egy témában, hogy utánanézne, vagy legalább józan ésszel belegondolna.
Egyfelöl, ha érdekelné, vagy csak nem a vélt szellemeskedés mozgatná, akár tudhatná is, hogy a lottónyeremény csupán a bevételek egy maghatározó része!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.