A Blikk tesztelte a XII. kerületi Hegyvidék Bevásárlóközpontban Orbán Ráhel új bababoltját, ahonnan éppen akkor távozott édesanyja, Lévai Anikó. Az ODU (Organic Decorative Uniqe) megnyitása óta a miniszterelnök lánya szívesen nyilatkozik, a lap kérdéseire is készséggel válaszolt.

Blikk: Orbán Ráhel maga is beáll a pult mögé, kiszolgálja a vevőket

Szájer József fideszes európai parlamenti képviselő és Orbán Ráhel, Orbán Viktor miniszterelnök lánya (b2) az Úton egy erősebb Európa felé című konferencián a budapesti Marriott szállóban 2013. október 11-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Már az is segítség, ha anya vigyáz a gyerekekre, amíg én dolgozom!

A 24.hu lapszemléje szerint azt is elárulta, Lévai Anikó rengeteg terméket ajánlott a figyelmébe, de húgával, a kétszeres anya Sárával is rendszeresen megbeszéli, náluk mi vált be.

A lap szerint Orbán Ráhel maga is beáll a pult mögé, kiszolgálja a vevőket, mindent tud az általuk forgalmazott árucikkekről, mert mindegyiket ő választotta ki. Azt mondta, szívesen ad tanácsot a vevőknek, és ahogy ideje engedi, az elején szeretne sokat jelen lenni az üzletben.

Egy abszolút aktív, dolgozó anyuka vagyok. (…) Mindig jár rizikóval jár, ha valami új, és rengeteg munkaórám van benne, de emellett hatalmas örömforrás is, mert a szívem-lelkem benne van

– tette hozzá Orbán Ráhel.

Címlapkép: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Forrás: 24.hu, Blikk

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Proktor
Szaros, használt pelenka a parkoló széléről 9 000 forint...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Proktor
Szaros, használt pelenka a parkoló széléről 9 000 forint...
vitriol
Megható, hogy a családban valaki munkával akar pénzhez jutni!
Dr. Proktor
@vitriol: Álmunkával az aprópénzért...
evacica
Hogy oda ne rohanjak! Rasi dolgozik, csak nehogy túl erőltesse magát! Röhögni kell! Egyébként ez a hétköznapi emberek "kis"boltocskája, ahol egy cumi 8000,-Ft!Hajrá fidesz szavazok rohanjatok gyerekeiteknek vásárolni Rasihoz nehogy csődbe menjen a vállalkozása!
Nyírfa
Kedves vevőim, pisis és kakis pelenkát nem tartok, de tanácsot szívesen adok, hol érdemes kitenni , főleg nyáron, nehogy erjedni kezdjen a gépkocsiban. Figyelnek? Én a baráti Horvátországban szoktam az autópálya melletti útpadka mellé dobni, ahol egy picit gazos a terület, és nem venni rögtön észre. De bármelyik országot javasolni tudom, ahol nem kapják le önöket tolakodó paparazzik, állandóan fényképezkedő civilek, akik aztán újságoknak küldözgetik a fotókat, hogy legyen min csámcsogni az ellenségnek.
Kivételesen ingyenes volt a tanácsadás, de ez csak a bevezető mézesmadzag, ne bízzák el magukat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.