A Blikk tesztelte a XII. kerületi Hegyvidék Bevásárlóközpontban Orbán Ráhel új bababoltját, ahonnan éppen akkor távozott édesanyja, Lévai Anikó. Az ODU (Organic Decorative Uniqe) megnyitása óta a miniszterelnök lánya szívesen nyilatkozik, a lap kérdéseire is készséggel válaszolt.

Blikk: Orbán Ráhel maga is beáll a pult mögé, kiszolgálja a vevőket

Szájer József fideszes európai parlamenti képviselő és Orbán Ráhel, Orbán Viktor miniszterelnök lánya (b2) az Úton egy erősebb Európa felé című konferencián a budapesti Marriott szállóban 2013. október 11-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Már az is segítség, ha anya vigyáz a gyerekekre, amíg én dolgozom!

A 24.hu lapszemléje szerint azt is elárulta, Lévai Anikó rengeteg terméket ajánlott a figyelmébe, de húgával, a kétszeres anya Sárával is rendszeresen megbeszéli, náluk mi vált be.

A lap szerint Orbán Ráhel maga is beáll a pult mögé, kiszolgálja a vevőket, mindent tud az általuk forgalmazott árucikkekről, mert mindegyiket ő választotta ki. Azt mondta, szívesen ad tanácsot a vevőknek, és ahogy ideje engedi, az elején szeretne sokat jelen lenni az üzletben.

Egy abszolút aktív, dolgozó anyuka vagyok. (…) Mindig jár rizikóval jár, ha valami új, és rengeteg munkaórám van benne, de emellett hatalmas örömforrás is, mert a szívem-lelkem benne van

– tette hozzá Orbán Ráhel.

Címlapkép: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Forrás: 24.hu, Blikk

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
na így oké, minden rendben, jól indul a napom és meg is nyugodtam.
Rasi dolgozik hahahahaha
Beletette szívét lelkét (na meg a köz pénzét amit lopott az ura) !!
A választás előtt elmenekültek most meg győzött apuci ki is nyílt a csipája.
Láttam fotót Tóth Gabi is ott nyalizott meg a többi celeb.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Horizont
na így oké, minden rendben, jól indul a napom és meg is nyugodtam.
Rasi dolgozik hahahahaha
Beletette szívét lelkét (na meg a köz pénzét amit lopott az ura) !!
A választás előtt elmenekültek most meg győzött apuci ki is nyílt a csipája.
Láttam fotót Tóth Gabi is ott nyalizott meg a többi celeb.
Eladott Ország
Ráhel. Az apja lánya. Milliárdokat kapott divatcége a papátol. Belegyömöszölte a lábát Hamupipőke cipőjébe, mert ő akarta azt, ami nem az övé. És meg is kapta, hiába látja mindenki, hogy kicsi rá a cipő. De nagyon nehéz így a saját lábán állni, előbb-utóbb el is fog botlani. A kisújjait mankónak használja, hogy a saját lábain tudjon állni! "Rűhelke" egy kicsit "tehénke"! És soha senki nem szól rá, hogy fotózás előtt, "tűrje be a fogait" a mackónadrágba! Annál borzalmasabb nincs mikor valaki milliárdos de azt hiszi ő mindenhez ért. Ugyanolyan suttyó paraszt mint az apja. Rühelke ezt mind otthonról hozta magával. Csak meg kell nézni az anyját, az apjáról meg említést sem teszek.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/136692673_2754563261463415_1764422533925762017_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-6&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=To9A8n2W45MAX89unK5&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-ApklQwmEYWajkKmsbNwPCp9pCD5VzW5ZOhnmbvF1ueg&oe=62AB23B9
Orbán Ráhel nagyságos asszony megalapította első cégét, a családján keresztül milliárdosnak tekinthető Orbán Ráhel; a vállalkozása neve Odu Store Kft. lett, az ügyvezető is a miniszterelnök lánya – írta az Mfor.hu. A lap szerint a céget 3 millió forintos jegyzett tőkével alapították, fő tevékenysége pedig ipari jellegű bolti kiskereskedelem, de valószínű, hogy elsősorban a ruha- illetve textilipari tevékenység lesz a meghatározó. Eddigi kemény munkával kereste meg a vagyonát! Ugye-ugye akik nem lusták, azok egyhamar még is gazdagodtak! Ha még jó helyre is születtek , akkor "Állami pénzen milliárdos is lesznek "! Ez ám az igazi élet ugye ? Kis ügyes !
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/225372162_359308032377474_922139968659644555_n.png?_nc_cat=101&ccb=1-6&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=AlmWD6rkVjQAX9aVPlO&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-u4vg0vc5X-jjmK0SwSCrgRw6zYrKyyLxBSRlckTkrEw&oe=6289D1E9
kulabombaafityiszre
Amennyiben a rizikós új vállalkozása a minielnök lyányának nem jönne be akkor a nincstelen apuka vagy megdobatja egy kis közpénzzel a lyánykáját,vagy elrendeli a,hogy ott kell vásárolni.
volvós
...és a bolt bejárata előtt lesz egy szaros pelenka eldobó hely...( titokban )
volvós
A fotón jól mutat a mellette ülő szájerjózsinéni...
Dr. Proktor
Szaros, használt pelenka a parkoló széléről 9 000 forint...
vitriol
Megható, hogy a családban valaki munkával akar pénzhez jutni!
Dr. Proktor
@vitriol: Álmunkával az aprópénzért...
evacica
Hogy oda ne rohanjak! Rasi dolgozik, csak nehogy túl erőltesse magát! Röhögni kell! Egyébként ez a hétköznapi emberek "kis"boltocskája, ahol egy cumi 8000,-Ft!Hajrá fidesz szavazok rohanjatok gyerekeiteknek vásárolni Rasihoz nehogy csődbe menjen a vállalkozása!
Nyírfa
Kedves vevőim, pisis és kakis pelenkát nem tartok, de tanácsot szívesen adok, hol érdemes kitenni , főleg nyáron, nehogy erjedni kezdjen a gépkocsiban. Figyelnek? Én a baráti Horvátországban szoktam az autópálya melletti útpadka mellé dobni, ahol egy picit gazos a terület, és nem venni rögtön észre. De bármelyik országot javasolni tudom, ahol nem kapják le önöket tolakodó paparazzik, állandóan fényképezkedő civilek, akik aztán újságoknak küldözgetik a fotókat, hogy legyen min csámcsogni az ellenségnek.
Kivételesen ingyenes volt a tanácsadás, de ez csak a bevezető mézesmadzag, ne bízzák el magukat!
Jozefina
Szegényke nem rühell dolgozni??!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.