Németh Szilárdot lecserélték a honvédelmi minisztérium államtitkári posztjáról, Süli János a miniszteri székét Szijjártó államtitkárságára cserélte. Lassan kiderül, hogy kik lesznek a miniszterek helyettesei az új kormányban. Van rögtön egy nagy hiányzó is: Németh Szilárd nem marad a honvédelmi minisztérium politikai államtitkára.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
értékén kezelve

persze nem gondolom, hogy csak úgy balfenéken el ..

Egy demokratikus jogrenddel megáldott országban is túlzás lenne az a figyelem, amivel a derék matyar média körülveszi a kormányalakítás apróságait. Az egy dolog, hogy úgy tesznek mintha bármi jelnetősége lenne, pedig valójában csak a „jelöltek” elszólásai érdekesek, sőt időnként tanulságosak.
Lehet bennem van a hiba, de úgy vélem: az új kormányzati struktúra egyik legnagyobb meglepetése: Németh Szilárdot lecserélték a honvédelmi minisztérium államtitkári posztjáról. Igen Rezsi Sziszit kirúgták, menesztették, mellőzik, új fontosabb …, vagy csak alkotói szabadságra megy =))
S kérem ez a médiában csak egy odavetett megjegyzés.
Nem, nem az érdekelne, hogy miért, azonban az igen, hogy– bár nem szokásom mások zsebébe kotorászni – mennyibe fáj ez nekünk adófizetőknek! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.