A Tv2 műsorvezetője nem rejtette véka alá véleményét a nagy port kavart Járai Máté-Rácz Jenő konfliktusról.

Felfüggesztette az RTL Reggeli Járai Mátét. A produkció azután döntött a büntetés mellett, miután a színész nem egyeztetett velük arról, hogy bizalmas, a műsor készítését és szerkesztését érintő kérdésekben nyilatkozik Istenes Bence internetes műsorában. A műsorvezető ott arról számolt be, hogy a szerkesztői nem ültették őt oda egy interjúra, amikor Rácz Jenő érkezett vendégként, mivel a két fél nem ápol jó viszonyt, így a séf a másik műsorvezetővel beszélgetett, Járai pedig a háttérben anyák napi díszeket készített az egyik vendéggel.

Az ügy nagy port kavart a médiában. Most Szebeni István is leírta véleményét a történtekről.

Most olvasom, mi történt.

Nem ismerem személyesen Járai Mátét. Viszont, sokszor láttam színdarabban játszani, és ki merem jelenteni, hogy zseni a csávó. Szerény véleményem szerint az egyik legjobb színész ma. Azt, hogy miként éli az életét, nem érdekel. Viszont csodálkozom, hogy egy vendég viselkedése ekkora port kavar. Nem megy be, ha ő a műsorvezető, mert két éve összekaptak valamin. Utána meg bűnhődjön Járai. Hibázhatott, oké. Beszélt erről, nem kellett volna, oké. De, ha ez a vita le lett volna zárva, akkor ez az egész nincs.

Férfiként mondom, hogy jól megszívatta, és ennek semmi értelme nem volt.

Én sportpályán nőttem fel, ott vérre megy minden, majd amikor vége a csatának, kezet fogunk, és békében válunk el.

Ezt javaslom mindenkinek

- írta Facebook posztjában Szebeni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Szebeni Istvánt kib*szták az m1-től, mert káromkodott a stúdióban. Most a TV2-nél dolgozik, be kellett tagozódnia, hogy állása legyen. Fa**ért kell megnyilvánulnia a konkurens csatorna bármilyen ügye kapcsán..hacsak erre nem kapott utasítást!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.