A budapesti főpolgármester tudna együtt dolgozni a fideszes politikussal, bár ez építési és beruházási tárca várományosának korábbi ténykedéséből ítélve ez annyira azért nem egyértelmű. Bárkivel együtt tudok dolgozni, aki szeretné Budapestet fejleszteni - válaszolta Karácsony Gergely főpolgármester az RTL Klub Híradó azt firtató kérdésére, mennyire tud majd együtt dolgozni Lázár Jánossal.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A szerki megint nem olvasta el a cikket

nepszava.hu: „Karácsony Gergely szólt Lázár Jánosnak, hogy Budapest nélkül nem fog teljesülni az álma”

A cikk leadjében a derék szerki azt írja, hogy: „A budapesti főpolgármester tudna együtt dolgozni a fideszes politikussal”, majd a cikk első mondata: „Bárkivel együtt tudok dolgozni, aki szeretné Budapestet fejleszteni”! =))
Ami lássuk be nagyin más elképzelést takar, annál is inkább, hogy Karácsony a saját kárán tanulhatta meg, hogy NER-társi körökben hogy kezelik és hogyan élnek vissza az együttműködési készséggel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.