A magyarok többsége nem hiszi, hogy a régi-új kormány által megfogalmazott vízió, az uniós átlaghoz való felzárkózás 2030-ra elérhető lenne. A Napi.hu megbízásából a Pulzus kutatócég által készített felmérés szerint a nemek, de még inkább a válaszadók lakhelyei mentén mutatkozik az optimizmus és a pesszimizmus közötti törésvonal.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Tartok tőle, hogy ez nem a kijózanodás,

sokkal inkább a bornírt baromság bizonyítéka, sőt igazi jelképe

Nem egészem a 2 hónappal a szinte közfelkiáltással – na jó a dunai jég még odébb van, egyelőre!! – megválasztották újra Őfeneségét (hogyan? hogy parlamentet választottak, egy frászt!!) érdekes eredményről olvastam. A Napi.hu megbízásából a Pulzus kutatócég által készített felmérés szerint: „A magyarok többsége nem hiszi, hogy a régi-új kormány által megfogalmazott vízió, az uniós átlaghoz való felzárkózás 2030-ra elérhető lenne. „! =))
www.napi.hu/fototar/fototar/202205/orig/image1653044965.JPG/900/

Amihez egy olyan adat járul, ami még engem is meglepett: A településméretek szerinti bontásban az igenek-nél, a községek szerepeltek a lista alján 10 százalékkal!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.