HÁT MIT MONDJAK TÉNYLEG NEM EGY MÉSZÁROS LOLO! =)) Magyar Nemzet Polgári napilap és hírportál Minél kevésbé képzett a magyar társadalom, annál többen szavaznak a Fideszre, nyilatkozta Bojár Gábor liberális megmondóember minap a Hírklikknek. Csak a szokásos. „Orbán Viktornak abszolút tudatos stratégiája az oktatás lezüllesztése – folytatódik a szózat. – Tudatosan rontják el a pedagóguspálya vonzerejét. Azért, hogy a tehetségek ne menjenek el pedagógusnak. […] Ahogy megyünk lefelé a képzettségi szinten, egyértelmű a kormánypárti szavazók növekvő aránya […], a választás megnyerésének fő stratégiája a Fidesz részéről az oktatás tudatos lezüllesztése. Mert minél kevésbé képzett a magyar társadalom, annál többen fognak a Fideszre szavazni.”

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
csak szólok:
Bojár Gábor (Budapest, 1949. március 27.) magyar vállalkozó, a Graphisoft CAD-szoftverfejlesztő cég és a budapesti Aquincum Institute of Technology magánegyetem alapítója. Eredeti végzettsége fizikus.
ls a PILHÁL GYÖRGY???
Macskaszem
Bojár Gábor abszolut világosan látja, tudatosan rombolják az oktatást.
Már a legutóbbi választáson is a vidéki, kevésbé tanult, becsapható emberek szavaztak a fideszre. És nem a politikája miatt, hanem tányér gulyásért, egy délutáni mulatságért, krumpliért, pár ezer forintért. A cél, hogy minél többen legyenek ilyenek.
Gazdagék kölykei magániskolákban tanulnak, elég ha ők járnak egyetemre, a többi bukdácsoljon át a nyolc osztályon, az a biztosítéka a fidesz sikerének.
De ez a siker nem az ország sikere, hanem a vérszívóké, a hazaáruló országkifosztóké.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.