Kirakták a biztonságiak a Tool tegnap esti koncertjéről Lukács Péter Petát, a Bikini gitárosát, számolt be a zenész közösségi oldalán.

Kidobták a Tool koncertjéről a Bikini gitárosát, mert a biztonságiak szerint videózott

Fotó: MTVA Fotó: Zih Zsolt

A Tool koncertnek volt egy külön szabálya, éspedig, hogy a nézők nem videózhatnak a koncerten, ezt szegte meg a biztonságiak szerint a gitáros, aki egy videóban mesélte el, hogy mi történt valójában.

Pont egy szünetszerű része volt a koncertnek, ezért úgy voltam vele, hogy megnézek egy videót, amiben elmondják, mi az álláspontja a zenekarnak a videózással kapcsolatban. Ahogy néztem ezt a YouTube-videót, egyszer csak érzem, hogy valaki óvatosan megkopogtatja a vállamat, látom is, hogy egy biztonsági őr az, aki közli, hogy fáradjak vele

– idézi a Blikk a zenész beszámolóját, aki hiába bizonygatta, hogy nem szegte meg a szabályt, így is kirakták, mert az egyik biztonsági őr szerintük úgy látta, hogy igenis videózott. Nem voltak hajlandók megnézni, hogy ott van-e a telefonon a kérdéses felvétel, hanem egyből kivezették, így, mint kiemelte, ha esetleg mégis videózott volna, simán megoszthatta volna a felvételt, hiszen meg sem próbálták elkobozni az anyagot.

Címlapkép: MTVA Fotó: Zih Zsolt

Forrás: 24.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kapanyél
@Baker: Igazad van! "Az amerikai zenekar az önálló koncertjein nemcsak a felvétel készítését tiltja meg, hanem azt is, hogy a rajongók bármilyen céllal elővegyék a telefonjaikat. A szigorú szabályra már a jegyen is felhívták a figyelmet." Ezt így sehol nem említették. Ennek tudatában a lábam se tenném ilyen rendezvényre! Van családom, köztük 90 éves is, neki hajnal kettőkor is felveszem.
Baker
@Kapanyél: A jegy vásárlásával Bikini arc elfogadta a feltételeket!
Baker
@Kapanyél: pláne! Olvasni meg csak kottát tud a nyomorult?!
Baker
Mellesleg úgy néz ki, mint Som Lajos. Talán túl sok a "szörpi" :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.