COVID-járvány indulásakor is megjelentek elméletek, hogy várhatóan mennyi fertőzött lesz, és most, a majomhimlő esetében sincs másként. Egy tavaly elvégzett tudományos szimuláció ugyanis a mostani helyzethez gyanúsan hasonló képet vetített előre: a majomhimlő aszerint 2022 május közepén jelenik meg egy „Brinia” nevű országban, míg a valóságban május 7-én azonosítottak először a briteknél. A CNN-es Ted […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@Shikari: @Rockxy: Az állatról emberre terjedő vírusok erőteljes megjelenése csak idő kérdése volt, a covid volt az előfutára, sokkal rosszabb is lesz ez még.
Istenakinincsen
@Maccska: ma, 13:08
Szóljál @Shikari: elvtársadnak hogy ácsi!Bár úgy látom egykutyák vagytok.Rizikónak nincs véleménye?
Istenakinincsen
Viktor!
Itt az új kihívás,remélem ettől meg tudsz védeni!Ebből olyan extraprofitot lehet csinálni,hogy nem tudod hová tenni.
A Covidnál elhibáztad.Azt mondtad:Nem tudod az országot hermetikusan lezárni és ez igaz is mert nem lehet,de a kóválygást megszüntetni(se -ki se-be)azt kellett volna!Most két legyet üthetsz egy csapásra(sőt talán hármat mert háború is van).Határok lezárása,se ki se be,kóválygás megakadályozása.Így megszűnik a benzintúrizmus,és nem hozzák be a majomvírust és az ukrajnai menekültekkel sem kell foglalkozni.
Istenakinincsen
@csak úgy...: Valamit nem értek:Miért kell ezeknek a barmoknak több név?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.