„Orbán Viktor katonája, Rogán Antal szövetségese vagyok” címmel adott interjút a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója a Partizánnak. Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója szerint közpénzt olyan művekre lehet adni, amelyek nem ellentétesek az Alaptörvényben foglaltakkal, például azzal, hogy az apa férfi, az anya nő. Rég várt vendége volt a Partizán című műsornak, ahol Gulyás Márton kérdezte Demeter Szilárdot, a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM) főigazgatóját, számos állami és kormányzati program volt és jelenlegi vezetőjét.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Megdöbbentő gondolat,

de ennél is elkeserítőbb, hogy valójában – remélhetőleg – még nem hulla, csak tetszhalott

Mottó:
Még a 80-as években olvastam egy novellát, amiben egy eltakarító
dilemmáját elemezi, mikor kiderül, hogy az áldozat még él.

A derék index.hu „Demeter Szilárd: Van, amikor hullát kell eltakarítani” címmel számol be arról, hogy „’Orbán Viktor katonája, Rogán Antal szövetségese vagyok’ címmel adott interjút a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója a Partizánnak. Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója”.
A mi azt illeti az egyik karakteresebb gondolat, mint a másik és meglehetősen releváns is, legalább is a szándékok szintjén. A lényeg, hogy egy pártkatona, aki – mint ő maga mondta – semmilyen ocsmányságtól sem undorodik: „ amikor hullát kell eltakarítani, akkor szoktak szólni nekem.”!
Egyértelmű tény, hogy elsődlegesen a magyar kultúra területein, s mint fentebb megjegyeztem meglátásom szerint – legalább is szeretném remélni – még nem hulla, csak tetszhalott. Azonban nem sok kétségem van, hogy ez az eltakarító is az a fajta, aki egy jól irányzott ütéssel feloldja a dilemmát! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.