Kadarkai Endre Világtalálkozó című műsorának volt vendége Császár Előd. 

Császár Előd brutálisan őszinte vallomása! Ezt gondolja most a halálos rendőrbalesetről: "Elveszett az életem"

MTI Fotó: Rózsahegyi Tibor

„Szerinted a te esetedben, a te baleseted kapcsán igazságot szolgáltatott az élet és a jog?”

- tette fel a kérdést Kadarkai a műsorban, amire az FLM volt énekese így válaszolt: 

"Az biztos, hogy én elvesztettem mindent. Elveszett az életem. Nagyon hülyén fog hangzani, nem akarom semmilyen szinten összehasonlítani, hogy valaki az életét veszti el vagy meghal társadalmilag. Nekem volt egy olyan időszak az életemben, mikor ugyanúgy nem léteztem, mintha meghaltam volna" 

Császár szerint a média okolható azért, hogy ennyire felkapott lett a baleset.

"Megcsúszott az autóm, összeütköztünk, volt egy csomó olyan körülmény, ami miatt nekem kábítószeres rendőrgyilkosnak kellett lennem. A média szerint. Én voltam a híres popénekes."

Az énekes szerint nem igaz, hogy fogyasztott volna kábítószert a baleset idején.

"Volt egy csomó fontos részlet: büntetlen előéletű voltam, 3 tilos parkolással, semmilyen problémám nem volt a törvénnyel soha. Azért voltam közellenség, mert ha igaz lett volna az a sok marhaság, amit hallottam, aminek nagy részében volt olyan, amit a rendőrök terjesztettek el, volt, amit az újságírók találtak ki. Ezek a dolgok elindultak, a mai napig olyan marhaságokat hallok erről, hogy már nem akarok ezzel harcolni"

- mondta Császár, majd felidézte a napot, amikor a halálos baleset történt. 

"Csütörtök délután 2 órakor még itt voltam, csütörtök este 6 órakor már úgy beszéltek velem a rendőrök a Hungária körúti rendőrpalotában, mint egy szardarabbal. Akkor én még nem tudtam, hogy ez így lesz nagyon sokáig. Pár héttel később beszéltem egy híres PR-szakemberrel, aki rám nézett és azt mondta, neked véged."

Forrás: 24.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,,Nagyon hülyén fog hangzani, nem akarom semmilyen szinten összehasonlítani, hogy valaki az életét veszti el vagy meghal társadalmilag. Nekem volt egy olyan időszak az életemben, mikor ugyanúgy nem léteztem, mintha meghaltam volna" "

Igen, qrva hülyén hangzik.
A rendőr életét is te vetted el, meg a sajátodat is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
aki akkor hallotta, látta, az nem csodálkozik az akkor kirobbanó gyűlöletcunamin...ő volt az a tipikus celeb, akinek az eszét elvette a siker, túl nagy arca lett...ezt nehezen viselik az emberek, de egy darabig elnézik...pechjére történt ez a baleset, na ekkor nekiugrottak...

...bánatában, ijedtében elfutott egészen az USA-ig, ott tengette az életét...

Még pár év, és szentté avatják.
jesz
még a címhez: "...brutálisan őszinte vallomása"...némi túlzás van ebben..sem brutális, sem őszinte.
Macskaszem
Talán le kellett volna ülni a büntetést, nem világgá szaladni. Stohl pl. leülte, és ezért másként ítélik meg az emberek. Aki gyáván megfutamodik, ne várjon jóindulatot.
Sámannus
Nem tudod kisfiam mi az élet. Kín szenvedés taposómalom. Nem veszítetél te semmit megsúgom neked. Ne dicsekedj a "szenvedéseddel"
vacsi
Végül is, megölt egy embert - és a saját életén sajnálkozik?
szegfue
Nem láttam az itéletet, sem annak indoklását, igy azt sem tudom eldönteni: valóban ittas, esetleg valamilyen szer hatása alatt volt, vagy ez valóban csak pletyka. De abban igaza van @Aki Én-nek, hogy igy, vagy ugy valóban "elvesztette a rendőr és a saját életét is", hiszen egy vétlen gázolót is a sértett halála után állandóan ez "kisérti", ezzel kell leélnie az életét...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.