Ma a toporzékoló seggnyalásról lesz szó. Becsületesen meg kell vallanom, a kifejezés nem saját találmány, egy kiváló műfordító ismerősömnek köszönhetem, azt jelenti, amikor valaki egy bizonyos alfél lingváris tisztogatása közben feltűnően toporzékol, hogy mindenki láthassa, mennyire élvezi a…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Már maga a kifejezés is kifejezetten találó, de ez a használata egyenesen frappáns

forgokinpad.blog „A széles nyomtávú toporzék”

A kifejezés Szele „egy kiváló műfordító ismerősének köszönhető”. Mely mint írja „azt jelenti, amikor valaki egy bizonyos alfél lingváris tisztogatása közben feltűnően toporzékol, hogy mindenki láthassa, mennyire élvezi a tevékenységet. Mondani nem tudja, hiszen foglalt a szája.”
Elsőbb rögzíti, hogy: „Magyarországon a mostani kormány iránti rajongás szinte mindig Vlagyimir Putyin imádatát is jelenti. Nem mindent szeretnek a hangos kormánypártiak, ami orosz, ugyanis például orosz irodalomban, zenében de akár még konyhaművészetben is teljesen járatlanok: viszont mindent szeretnek, ami Putyin”! Amin persze nincs mit csodálkozni, giszen miért pont az orosz kultúra lenne ismert számukra, ha még az európai is fényévekre van!
A post igazából – mint azt a kép is mutatja „ a tapasztalt (vagy saját maga által annak mondott) hadfi, Georg Spöttle” tevékenységére fut ki, de jól leírja az átlagos m1 szakértő típusát is! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.