Tóth Andi lassan már hozzászokik az extrém üzenetekhez, ám az X-Faktor egykori győztese elárulta, akadt olyan bizarr kérés, amely még őt is megdöbbentette. Egy rajongó ugyanis milliókat kínált az énekesnő levetett fehérneműjéért – írja a Blikk.hu.

– Volt, aki milliókat adott volna a bugyimért! Ez undorító... Ez olyan személyes dolog. Viszont tudok valakit – egy női előadót itt nálunk –, aki tényleg eladta a fehérneműjét. Nem fogok nevet mondani, de tudok ilyenről

– titokzatoskodott Istenes Bence YouTube-on elérhető műsorában, az IstenEstben.

Tóth Andi milliós ajánlatot kapott használt bugyijáért

Fotó: Facebook

Kifejtette, nincs az a pénz, hogy áruba bocsássa az alsóneműjét, maximum eljátszik a gondolattal.

– Előbb megnézném az illető fejét, aki meg akarja venni. Ha látod, hogy egyértelműen egy beteg ember, aki ki tudja, annyira isteníti azt a bugyit, hogy legközelebb a sarkon leszúr hátulról, akkor nem. De egyébként amúgy sem adom el... mert normális embernek nem kell a bugyim

– tette hozzá Tóth Andi.

A szóban forgó videót a Blikk.hu cikkében nézhetik meg. 

Forrás: Blikk.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ennyi, ami sok az sok(k)

a propeller nevű portál lejátszotta magát azon szint alá, amit még el lehet viselni

Az hogy számos értelmes cikket cenzúráznak az még bele is férne az átlagos matyaros alfél-lefettybe. Az hogy mindeközben a büdös halfaroktól mindem ocsmányságpt ezerrel nyomatnak számbeli korlátozásokkal sem törődve, némi rosszallással de elmegy. Azonban az ami ma történt túlmegy minden emberileg tolerálható határon. Ez a büdös bunkó, akinek évek óta még egyetlen értelmes magyar mondatot sem sikerült összehoznia, ma egy olyan ocsmányságot tudott – a portál támogatásával – elővezetni, amit még a hozzászólások szintjén sem szokás tolerálni, na de egy cikkben???
A „@durbincs: ” nevű kiemelt felhasználó ma „Szia Peti! Keresett a Feri! Milyen Feri? - aki a faszát a szádba veri” már címében is primitív beküldést engedett, sőt engedhetett meg magának! =))
Nos ez már az a színt, amit nem vagyok hajlandó tolerálni!!
Ennyi! A továbbiakban más portálon kell felvilágosításnak szánt meglátásaimat közzé tenni! =))
Ps.: ha ez volt a cél egy levéllel is elértétek volna!!!
Eladott Ország
Eladtad te már régen jóval olcsóbban magadat is, bugyi nélkül.
Emmersson71
"Tóth Andi szerint az emberek fele rá akarja kiverni"

nuus.hu/bulvar/0610/toth-andi-szerint-az-emberek-fele-ra-akarja-kiverni/?utm_source=propeller.hu&utm_medium=wp-embed-box&utm_campaign=T%C3%B3th%20Andi%20szerint%20az%20emberek%20fele%20r%C3%A1%20akarja%20kiverni

"24 órán át elérhető Instagram történetben érdeklődik rajongóitól Tóth Andi, hogy szeretnének-e egy őróla mintázott játékbabát."

"...az emberek fele vagy rá akarja verni, vagy meg akarja vuduzni, hogy megpusztuljak” – sopánkodott Andi a valószínűleg nem teljesen komolynak szánt riposztok felett, azt is kétségbe vonva, hogy minden rendben van-e rajongóinak az ép elméjével."

És még ez a liba beszél ép elméről :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.