A Csíki Sör Manufaktúra a Facebook-oldalán tudatta a hírt.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ennyi, ami sok az sok(k)

a propeller nevű portál lejátszotta magát azon szint alá, amit még el lehet viselni

Az hogy számos értelmes cikket cenzúráznak az még bele is férne az átlagos matyaros alfél-lefettybe. Az hogy mindeközben a büdös halfaroktól mindem ocsmányságpt ezerrel nyomatnak számbeli korlátozásokkal sem törődve, némi rosszallással de elmegy. Azonban az ami ma történt túlmegy minden emberileg tolerálható határon. Ez a büdös bunkó, akinek évek óta még egyetlen értelmes magyar mondatot sem sikerült összehoznia, ma egy olyan ocsmányságot tudott – a portál támogatásával – elővezetni, amit még a hozzászólások szintjén sem szokás tolerálni, na de egy cikkben???
A „@durbincs: ” nevű kiemelt felhasználó ma „Szia Peti! Keresett a Feri! Milyen Feri? - aki a faszát a szádba veri” már címében is primitív beküldést engedett, sőt engedhetett meg magának! =))
Nos ez már az a színt, amit nem vagyok hajlandó tolerálni!!
Ennyi! A továbbiakban más portálon kell felvilágosításnak szánt meglátásaimat közzé tenni! =))
Ps.: ha ez volt a cél egy levéllel is elértétek volna!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.